Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2010-05-15, 14:29 Tow Truck Simulator 2010
Tow Truck Simulator 2010
Platform: PC
Language: English
Genre: Simulation
Quality: DVD
Format: ISO
Size: 828 MB
Date: ??-03-2010
Wymagania systemowe:
- Windows: XP / Vista / 7
- Pentium 4 / 2GHz
- 1 GB RAM
- Min. Nvidia GeForce 6800/ATI Radeon X850 z 128 MB (zalecane 256MB)
- DirectX 9.0c lub 10(na Windows 7 DirectX 11 którego gra i tak nie obsługuje)
- 4 GB wolnego miejsca na dysku twardym
Now you don't have to wait for the roadside assistance! All drivers fears to get their car towed away. That's not gonna happen to you in this realistic Tow Truck Simulator.
Switch roles and drive four different tow trucks. Take care of incorrectly parked cars, vehicles that are left behind or involved in accidents. Explore the freely navigable, detailed 3D world and let yourself experience the different driving characteristics of the respective vehicles.
* Realistic movements of the vehicles, cranes and winches, based on the NVIDIA PhysX-Technology
* Dynamic mission generator
* Modding-friendly structure that allows fans to extend the game themselves
* If you also have the Driving Simulator you can switch between the scenes of both games and play the missions in the world of the driving simulator
Instalacja:
1. Unpack release
2. Mount image or burn it
3. Install game
4. Play the game
- Świat gry wczytuję się dosyć długo(u mnie prawie 5min)..więc trzeba cierpliwie czekać.
Znalazłem na innej stronie do pobierania gier.Z profila gra ładna ale ponoć niezadługo.
Mi się nie podoba, te kolory takie gra wygląda trochę jak GTA SA a nie jakiś Truck Simulator. Skręcanie też niedopracowane a do tego jeszcze ten kompas na górze, według mnie porażka ale może poprawią :roll:
Pomógł: 18 razy Wiek: 15 Dołączył: 26 Kwi 2010 Posty: 693 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-15, 15:29
BambusX, w 18 wos pttm dało się wyłaczyć tą strzałkę więc może tu też się da. Wiem że to nei sama firma ale. I ten skręt też taki dziwny, ale może dlatego że na strzałkach to było.
Dla mnie nic nie przebije firmy SCSsoftware z symulatorów. Jedynie mapa michcia z map ;)
I to nie jest symulator ciężarówek, tylko symulator pomocy drogowej i to jest wydane już baaardzo długo
_________________ Pomogłem? Wciśnij pomógł.
Jeśli piszesz na GG przedstaw się nickiem z forum. W przeciwnym wypadku zablokuję Cię.
Ostatnio zmieniony przez mirinda125 2010-05-15, 15:33, w całości zmieniany 3 razy
grałem w to i muszę powiedzieć ze nie jest to fajna gram fizyka jazdy nie ma w cale a do tego jak to włączyłem i w to grałem to mi taki niebieski ekran wyskoczył i to odinstalowałem