Ogłoszenie 

Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum GTS.ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Ring'N'Roll w polsce !!!!!!!
Autor Wiadomość
~daniel45 
User

Wysłany: 2010-02-16, 15:22   Ring'N'Roll w polsce !!!!!!!

Otrzymałem informację od polskiego dystrybutora gier - firmy Cenega Poland o planach wydania symulatora Rig'n'Roll w Polsce!

W naszym kraju RnR ukaże się pod tytułem Tirowiec: Król Szos. Dokładna premiera, cena i okładka gry nie są jeszcze znane, ale wkrótce takie informacje pojawią się

Informacje o grze od Cenegi:

Wejdź w skórę młodego kierowcy, który w 2014 roku przybywa do Kaliforni, by spełnić swoje marzenie o zostaniu królem dróg i przejęciu kalifornijskiego rynku transportu. By stać się najlepszym tirowcem i prawdziwym królem szos przejedzie tysiące mil i odwiedzi setki miast. Tirowiec jest kontynuacją kultowych gier o ciężarówkach: „Hard Truck” i „Hard Truck 2: King of the Road”. Tym razem gra powala dodatkowo grafiką oraz realizmem. Gracze mogą się ścigać wiernie odwzorowanymi ciężarówkami przez tysiące mil prawdziwych kalifornijskich dróg, odwiedzając miasta od San-Francisco po San Diego, od San Jose do Los Angeles. Tirowiec dostarczy graczom niesamowitych wrażeń z jazdy istniejącymi naprawdę modelami ciężarówek! Całkiem nowa fizyka, niesamowita grafika 3D zapiera dech w piersiach. Prawdziwi tirowcy będą walczyć ze swoimi przeciwnikami by dostarczyć towar na czas, a także brać udział w różnych wyścigach, by zyskać szacunek innych kierowców. W Tirowcu będzie można sprawdzić swoje umiejętności zarządzania, gdyż gracz stanie przed zadaniem otworzenia własnej firmy transportowej. Oprócz tego, że Tirowiec jest najbardziej innowacyjnym symulatorem jazdy tirami, ma niesamowitą fabułę, która wciągnie graczy do reszty i zaskoczy zakończeniem.

Więcej informacji i nowości już wkrótce :mrgreen:

MAN rządzi xD

~dawcio 
User

Wysłany: 2010-02-17, 17:53   

kiedyś mówili o tym na goldentruck ale ten temat mi gdzieś wsiąkł

`Artek 
( √ιק )

Wysłany: 2010-04-23, 22:50   

Ta gra już jest już Bardzo długo ale to stara z 2004 roku :szczerzy:

~Lukas666 
User

Wysłany: 2010-04-24, 07:57   

@up: ta gra jest od jakiś 3-4 miesięcy dla ciebie to bardzo długo ? :)

~korbol18 
User

Wysłany: 2010-04-26, 21:15   

gra ma prawdopodobnie kosztować 49,99 :)

~misiek20 
User

Wysłany: 2010-05-23, 11:49   

a ja już to mam i pomykam sobie freightlinerem
Ostatnio zmieniony przez misiek20 2010-07-26, 18:02, w całości zmieniany 1 raz  

"ToMy 
Mod-Team

Wysłany: 2010-09-02, 02:58   

Lukasz666 to prawda co pisze Artek tą grę zaczęto tworzyć bardzo dawno temu właśnie coś koło 2004 roku , miała być przełomem na owe czasy bo ma duży i mocny silnik ala V8 potem mieli kryzys, prace szły ślimaczym tempem i jakoś im się udało ją wydać.

`Artek 
( √ιק )

Wysłany: 2010-09-04, 15:36   

Macie tą grę bo ja ją mam ale nie gram fajna jest i realnie zrobiona

"ToMy 
Mod-Team

Wysłany: 2011-04-23, 01:21   

Ja ją sobie tutaj zakupiłem w Liverpoolu, jest we wszystkich marketach (gieesach :) ) po 10 £. Myślę że trzeba do niej podchodzić bardziej z przymrużeniem oka bo ruskie wszystkim by się chcieli ścigać nawet wielkimi ciężarówskami. Jakieś mafie, strzelaniny, gonitwy, taki banał. Rok 2024 a ciężarówki z 1984 albo starsze, asfalty porobione jak z listewek. I też taki stary myk rodem z SCS_u lśniące kabiny a przerdzewiałe naczepy. Gdybym wiedział wcześniej o tej gierce tyle co teraz to raczej bym jej nie kupił ale z drugiej strony postawię do kolekcji :-)

Odpowiedz do tematu