Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wiecie że polish gts może niebyć?Michcio odszedl, oto jego list pożegnalny:
Długi czas nie udzielałem się na forum. Nie było to przypadkowe... Niestety jako głowny maker projektu zawieszam moje prace nad mapą. Wywołane jest to brakiem czasu na to, aby siąść i robić mapę, oraz brakiem zainteresowania i pomocy nad mapą. Po prostu tak: Zrobienie takiego projektu w takiej jakości jest praktycznie niemożliwe i tylko osoba, która ma w nosie całe swoje życie, naukę, przyjaciół itp. może taki projekt dociągnąć do końca... Ja niestety jestem zmuszony zrezygnować. Wiem, że część osób będzie pisać że jest zawiedziona itp. bo obiecywałem że mapa zostanie wydana, a teraz piszę, że nie kontynuuję prac. Wcale się nie dziwie bo nie zaprzeczam, że po prostu taki nakład prac na jedną osobę wyraźnie przerasta moje możliwości czasowe i fizyczne, bo nie mogę po prostu poświęcić dziennie 2-3 h na robienie mapy. Drugi powód jak wspomniałem to brak praktycznie żadnej pomocy ze strony tych. Nie mówię, że nie było jej wcale... bo zgłaszało się parę osób z chęcią pomocy, ale albo to była pomoc od usera, który nie napisał żadnego posta, a chciałby zostać testerem, albo robił świetne mapy, ale niestety nie ma żadnej pracy na kompie czy coś.
Ale wyjaśniam dla tych którzy jeszcze tego nie wiedzą dużymi literami aby nie było niejasności:
MOJE ODEJŚCIE NIE RÓWNA SIĘ ZAKOŃCZENIA PRAC NAD PROJEKTEM
Całość wykonanych prac powierzam teraz Ojcowimajstrowi, jako temu, który ten projekt zaangażował, stworzył team i włożył najwięcej prac w tą mapę w kwestii modeli itp. To on jest teraz głównym dowodzącym (zresztą zawsze nim był) i to od niego zależy co będzie dalej. Z rozmów wstępnych wiemy narazie tyle, że nie chcemy aby projekt został całkowicie zawieszony i prowadzone są rozmowy w kwestii ewentualnych następców i osób, które będą chciały kontynuować to co zaczeliśmy. Wierzcie mi czy nie - mimo tego, że odchodzę z teamu też wierzę w to, ze kiedyś pogracie na tej mapie. Projekt kosztował nas wiele i chcemy dociągnąć to do końca. Dlatego w kwestii spraw drobnych - team może zawsze na mnie liczyć, bo zrobienie modelu/węzła itp. nie kosztuje mnie tyle czasu, co zrobienie ok. 1000 km dróg które są odzwierciedleniem realizmu przynajmniej w 60-70%
Dziękuje wszystkim którzy mnie i cały team wspierali i wierzyli że ten projekt uda nam się w tym składzie dociągnąć do końca. Tych, których zawiodłem - z góry przepraszam... ale też tych, którzy będą po mnie jechali - zapraszam do edytora aby przysiąść i w takiej jakości zrobić taką mapę w tyle czasu. Jeżeli, ktoś to wykona - będę pełen podziwu.
Tak jak wspomniałem będę do końca dni projektu wpierał tych, którzy będą go kontynuowali i wszelka pomoc w mniejszym stopniu zostanie u mnie otrzymana... bo nie chcę aby rok czasu pracy mojej i paru innych został całkowicie zaprzepaszczony.
Chcę też powiedzieć, że z moich rąk oprócz tego w częsci, żaden inny projekt nie wyjdzie.
Na razie po przekonaniu mnie przez Ojcamajstra zostaję na stanowisku administratora. Będę starał się zaglądać i doglądać forum, zaawansowania prac nad mapą.
Wszelkie pytania co do projektu, mapy, itp proszę nie kierować do mnie, gdyż nie jestem już głównym makerem tego teamu. Od teraz dowodzącym jest Ojciecmajster i życzę mu z całego serca, aby projekt doprowadził do szczęśliwego zakończenia jakim byłoby wydanie chociaż tej pierwszej bety.
_________________ Szerokiej drogi dla wszystkich tirowców-maniaków tirów.Pozdro. na drogach
Ja bym pomógł w miarę swoich możliwości oczywiście, ale co ja tam potrafię, tyle co nic bo nigdy nawet żadnej mapy nie edytowałam to nie wiem nawet jak to się robi i co i jak.
_________________ M A N to jeden z nielicznych na rynku producentów ciągników siodłowych oferujących maksymalny uciąg, bo aż 250 ton. Na zdjęciu MAN TGX V8 41.680 8x4 firmy MICRO-TRANS.
Chciałbym powiedzieć że i Miro i Areksiu stracili konkurencję przez odejście Michcia.
Co nie znaczy że mapka Polish-GTS niewyjdzie.Mam pytanie.
Kiedy wyjdzie mapka Areksiu?Miro masz konkurencje i to dobrą
zobaczymy kto będzie szybszy
_________________ Szerokiej drogi dla wszystkich tirowców-maniaków tirów.Pozdro. na drogach
Wow.lepszej mapki niewidziałem zarówno jak i filiku oraz początkowej prezentacji.
Mapka super tylko szkoda że w terminie się niezmieściła czyli sierpień.Ale myśle że skoro aż tak
sie opóźnia to będzie lepsza niż planowana na sierpień :)