Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
mentosik1256, pomyśl człowieku...jak mają wydać PTS i ma go nie być w Polsce? Naucz się czytać ze zrozumieniem i nie powielaj ani nie twórz nowych bzdur!
W wywiadzie z SCS było wyraźnie napisane, że to nie wyjdzie na razie ze względu na poziom piractwa w PL. I tyle. Nigdzie indziej to też nie wyjdzie. Prawda zapewne jest taka, że chcą podbić sobie kabzę i dają nadzieję biednym graczom, a na finał stworzą taki PTS jak UKTS, czyli to samo co GTS, ale zmienione nazwy miast, jakieś rondo dodadzą i ruch prawostronny i tyle będziesz miał PTS - praktycznie to samo co robią poczciwi twórcy map.
_________________ Jeśli pomogłem odwdzięcz się - kliknij Pomógł :)
!! STOP BYKOM !!
Wysłany: 2010-04-06, 21:46
bednarz15all napisał/a:mentosik1256, pomyśl człowieku...jak mają wydać PTS i ma go nie być w Polsce? Naucz się czytać ze zrozumieniem i nie powielaj ani nie twórz nowych bzdur!
W wywiadzie z SCS było wyraźnie napisane, że to nie wyjdzie na razie ze względu na poziom piractwa w PL. I tyle. Nigdzie indziej to też nie wyjdzie. Prawda zapewne jest taka, że chcą podbić sobie kabzę i dają nadzieję biednym graczom, a na finał stworzą taki PTS jak UKTS, czyli to samo co GTS, ale zmienione nazwy miast, jakieś rondo dodadzą i ruch prawostronny i tyle będziesz miał PTS - praktycznie to samo co robią poczciwi twórcy map.
Napisałem przecież, że przez piractwo może nie być w Polsce tej gry, jeżeli wogólę na świecie będzie... A jak będzie to pewnie jakiś szajs za przeproszeniem, bo wsyzstko to co w GTS i UKTS tylko mapa inna. Już lepsza będzie mapa michcia. I czytałem wywiad. I włąś nie z niego też winika o piractwie...
_________________ 1. mentosik1256 ma zawsze rację.
2. Jeżeli mentosik1256 nie ma racji, patrz punkt wyżej ;)
Ostatnio zmieniony przez mentosik1256 2010-04-06, 21:47, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-04-07, 20:02
bednarz15all napisał/a:gdzieś tam nie będzie. jeśli będzie to najpierw w PL, skoro to ma być polish truck simulator, ale ja już się nie spieram :)
pozdro
Jeśli będzie w PL to będzie wszędzie. Nie wiadomo gdzie będzie i czy wogóle będzie. Więc ja też się nie spieram już!
_________________ 1. mentosik1256 ma zawsze rację.
2. Jeżeli mentosik1256 nie ma racji, patrz punkt wyżej ;)
kozix [Usunięty]
Wysłany: 2010-04-24, 20:30
A tak naprawde zanim zrobią oryginalny PTS to se sami ją zrobimy na bazie GTS lub ETS
1 .Mapa polski
2 .Przerobione sklepy,stacje itp.
3 .No i tam podobne
Ja już o tym myśle i chyba zrobię nową grę (zmodyfikuje GTS lub ETS)
Edit dnia 25.04.2010r. 18:05
Tylko niemam ekipy :(
Ostatnio zmieniony przez kozix 2010-04-25, 18:05, w całości zmieniany 2 razy
siemanko z rtego co tu widze to chcecie zrobic polska wersje GTS ale na PTS :) moge wam jedynie podsunac pomysl ze by polaczyc obecna mapke Z GTS i ja zmodyfikowac laczac gotowa mape polski z mapa niemiec :) i wteczas by powstala nowa wertsja gry Polish GTS bym wam pomogl ale sam sie nie znam na grafice i slabo mi idzie robienie modyfikacji do GTS :)