Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2010-11-10, 19:40 New paczka tirów By haski1992
Witajcie
Jeśli chodzi o winki głosowani w których większą ilość Gosów otrzymała paczka aut osobowych i tu mam złe wieść niestety nie wydam tej paczki ponieważ jest mało aut i połowa tych co testowałem mi nie działała szkoda a myślałem że Mii się uda ja wydąć
Więc zamiast tej paczki wydam paczkę tirów w której mam zamiar podmienić wszystkie tiry
UWAGA I tu mam do proźbe jeśli posiadasz jakieś trucki których nie ma na forum i chcesz się nimi podzielić i pomoc mi w moim projekcie napisz w tym temacie jaki to truck i daj foto a link wyślij mi na pw najciekawsze propozycje zostana nagrodzone pomógł
Ostatnio zmieniony przez haski19992 2010-11-10, 20:23, w całości zmieniany 2 razy
Kolega czy masz na myśli jakieś tam itry,dostawcza i jakaś osobówkę ? tak no nie wiem pomyśle nad tym
Aktualny stan prac:30%
Dlaczego tak wolna ponieważ jest bardzo dłurzo ciekawych tirów i wybieram te same najlepsze w krupce pojawią się foty z mojej pracy
Jeśli chodzi o datę wydani to nie jestem w stanie określić daty wydani ponieważ paczke składam w czasie wolnym którego mam bardzo mało ponieważ na 1 miejscu jest szkoła
kozix dzięki za propozycje to również przemyśle ale jak napisem w pierwszym pości chcesz pomóc ? tak więc zaproponuj jakieś modela daj fotki w tym temacie a link do DL wysil mi na pw
aktualny stan pracy:55%
i tu mam do was pytanie co lepiej wstawić czy mod na zimę czy paczkę naczep a jak wiadomo większość naczep nie chodzi z modem na zimę dlatego oczekuje waszego zdania na ten temat jak myślicie czy paczka naczep czy zima
niestety ale zimy nie będzie ponieważ archiwum jest zabezpieczone hasłem a jeśli chodzi o paczkę właśnie skończyłem prace nad mię nie bawem wstawię ja na forum