Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Chcę ogłosić, że w wakacje rozpoczynamy pracę nad nowym dziełem- Mapą Polski By Paweł22 . Będzie to pierwsze takie wyzwanie. Chcę, żeby była ona bardzo realna, dokładna i dopracowana.
Potrzebujemy do Teamu kilku osób, które znają się na rzeczy. Dokładniej:
- Map Makerów
- osobę do znakowania mapy
- Testera
- Modelarza itp.
Proszę zgłaszać się na GG : 34673295 , 7267241 lub na PW.
Zapewne kolejny niewypał....
Kolego nie masz się co truć z tą mapą ...Już jest T&T więc wszyscy będą w niego grać a GTS pójdzie w zapomnienie ... Pod koniec Roku wchodzi ETS 2 więc na pewno już nikt nie będzie grał w Gts...
Pozdrawiam
_________________ Jeśli mnie nie ma pewnie gram w cs lub dłubie w zmodelerze :D
Pomógł: 7 razy Wiek: 26 Dołączył: 16 Sty 2010 Posty: 132 Skąd: Livingston, UK
Wysłany: 2011-06-27, 19:55 Re: Mapa Polski by Paweł22
matom napisał/a:Witam!
Chcę ogłosić, że w wakacje rozpoczynamy pracę nad nowym dziełem- Mapą Polski By Paweł22 . Będzie to pierwsze takie wyzwanie. Chcę, żeby była ona bardzo realna, dokładna i dopracowana.
Potrzebujemy do Teamu kilku osób, które znają się na rzeczy. Dokładniej:
- Map Makerów
- osobę do znakowania mapy
- Testera
- Modelarza itp.
Proszę zgłaszać się na GG : 34673295 , 7267241 lub na PW.
P.S: Prace rozpoczną się, gdy uzbieram całą ekipę
Pozdrawiam
Skoro poszukujesz wszystkich ludzi którzy znają się na robieniu map, znakowaniu, testera i do tego modelarza to znaczy to tylko jedno ;) Szukasz ludzi którzy zrobią to za ciebie a ty spijesz całą śmietankę z produkcji ;))) A poza tym jak wyżej. Więc daj se spokój <;)>
Ostatnio zmieniony przez kamiltaus 2011-06-27, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Oooo... nie tu byś się zdziwił, ludzie grają nawet w starego pttm (sam w to gram), a poaz tym co niektórzy nie maja takiego super sprzętu ze im wszystkie nowości wchodzą.
matom, Jeśli masz czas, chęci to rób ta mapkę, ja chętnie pomogę tylko malo umiem ;)
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Paź 2010 Posty: 258 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-10-24, 18:43
matom, ja mogę być testerem do Twojej mapki, nie testowałem nigdy mapy, ale chętnie będę to robić.
EDIT:
Ostatnio testowałem dwie mapki, swoją i z innego forum. Mapa z innego forum nie wyjdzie na fora, jest tylko prywatna, a moja mapa jest trochę słaba i ma dużo błędów. Ja mogę być tylko testerem.
[ Dodano: 2011-11-16, 14:02 ]
Sorry, będę dochodził do VS i nie będę mieć już czasu na testowanie mapki.
_________________ ******* JEŚLI POMOGŁEM DAJ POMÓGŁ *******
Ostatnio zmieniony przez 12Bernard12 2011-11-10, 21:51, w całości zmieniany 1 raz