Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 69 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-01-23, 16:37
Musze powiedziec że jak dalem wszystkie "Kody na intesywnosc deszczu" na 3 i jak włączyłem save to mialem jakąś pionową smuge na ekranie i ciągle, ciągle, ciągle i ciągle padał deszcz
Jest jeszcze na obroty silnika :
1. Otwórz plik game.sii, który znajduje się w folderze Moje Dokumenty/German Truck Simulator.
2. Znajdź linijkę rpm_limit: xxx i w miejscu xxx wpisz liczbę maksymalnych obrotów jakie może osiągnąć Twój ciągnik.
3. Zapisz plik.
Próbowałem tego no i nie działa : / A chciałbym zwiększyć prędkość ciężarówki klasy C bo od nowa zacząłem grać
A co do tego kodu na deszcz to niby działa, ale wtedy tekstury migają na czarno : /
Daję wartość 5 stored_rain_intensity: 5
Ostatnio zmieniony przez Crew 2010-03-08, 16:47, w całości zmieniany 1 raz
a na moc:Wchodzimy dokumenty/haulin/save i wybieramy zapis,potem game
zjeżdżamy do linijki[nieraz jeest takich kilka,zależy ile mamy truków]:vehicle_engine_accessory : _nameless.135B.7D08 {
torque: 205
w tym przypatku 205 to moc silnika
zmieniamy na np.1000[prędkość 110mph] i zapisujemy
W grze mamy trucka o mocy 1000KM
działa także w gts
_________________ Czekamy na ETS2!!!
JESTEM DYSLEKTYKIEM
Pomógł: 18 razy Wiek: 15 Dołączył: 26 Kwi 2010 Posty: 693 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-23, 11:56
Nie dawaj na 3 tylko na 1. Każdy wię że max w configu jest 1 w każdej linijce (prócz mocy i przebiegu trucka). Wtedy nie będzie smug, tylko będzie padał deszcz
_________________ Pomogłem? Wciśnij pomógł.
Jeśli piszesz na GG przedstaw się nickiem z forum. W przeciwnym wypadku zablokuję Cię.
Ostatnio zmieniony przez mirinda125 2010-05-23, 11:58, w całości zmieniany 2 razy
piotreks34 [Usunięty]
Wysłany: 2010-05-23, 19:17
Nom mercenien ma racje ja raz dałem na 10 i nie powiem co było trzeba było 2 razy re-instalować GTS , tylko GTS bo w UKTS i ets jeszcze nie zdążyłem spróbować xDDD
1. Otwórz plik game.sii, który znajduje się w folderze Moje Dokumenty/German Truck Simulator.
2. Znajdź linijkę torque: xxx i w miejscu xxx wpisz liczbę, która będzie odpowiadać sile hamowania Twojego ciągnika.
3. Zapisz .
Kierowca nigdy nie zmęczy się :)
1. Otwórz plik config.cfg, który znajduje się w folderze Moje Dokumenty/German Truck Simulator.
2. Znajdź linijkę g_fatigue "1" i zmień na g_fatigue "0".
3. Zapisz .
Ostatnio zmieniony przez Akrios 2010-07-20, 16:39, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 40 razy Wiek: 18 Dołączył: 16 Sty 2010 Posty: 641 Skąd: Z domku
Wysłany: 2010-08-12, 11:18
A czy ingerowanie w mechanike gry można nazwać kodami? To że sobie włączycie wiekszy deszcz to raczej nie jest żaden kod xDD Chyba że byście dostali N20 do ciągnika to macie kod xDD
_________________ Jeśli piszesz na GG chociaż przedstaw się nickiem.