Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Witam... znalazlem kilka fajnych ciezarowek i chcialbym te oryginalne wszystkie podmienic..jak to zrobic krok po kroku. moze temat bedzie powtarzac ja nigdy do tej pory tego nie robilem i chcialbym aby ktos mi wytlumaczyl jak to sie robi. pozdrawiam
I ona podmienia jeden z oryginalnych samochodów
Problem polega na tym że 2 mody nie mogą podmieniać tego samego samochodu bo wtedy wyskoczy błąd aby tego uniknąć można zmienić to co zastępuje mod
Instrukcja: http://gts.itruck.pl/topi...owki-vt5584.htm
wiem jak dodawac mody i gdzie je wklejac tylko nie umiem zamieniac bo w sumie nigdy nie probowalem tego robic... ale nawet gdy juz mam taka ciezarowke ktoa podmienia te z salonu czesto sie zdarza tak ze mimo dodania jej do modu nie widac jej i nic nie zamienia
Wysłany: 2010-12-17, 17:20
WOW ale namieszałeś
Po pierwsze co to jest:
vehicle/truck/ vehicle/truck/definition vehicle/truck/definition/ ??
Nie wiem po co ci to.
vehicle/truck/definition/mercedes_actros_c .sii <- Ten plik edytujesz
driveable_vehicle_data: vehicle.mercedes.actros.c.sii
Ta linijka jest zła powinna wyglądać tak:
driveable_vehicle_data: vehicle.mercedes.actros.c
(Linijka powyżej musi być pierwszą linijką w pliku vehicle/truck/definition/mercedes_actros_c .sii nie może być nic przed nią)
powyrzucalem to co bylo do wyrzucenia, zapisalem, potem spakowalem jako zip bez kompresji i co dalej? mam to teraz z powrotem do folderu mod wypakowac tak?
Ostatnio zmieniony przez Lukasz29 2010-12-17, 19:41, w całości zmieniany 1 raz
dzieki sliczne zaraz wyprobuje.. wiec tak.. wkleilem to wszystko, zapisalem po czym spakowalem jako zip bez kompresji, potem z powrotem do folderu mod i........mercedes jak byl tak jest
vehicle/truck/definition/mercedes_actros_c.sii
driveable_vehicle_data: vehicle.mercedes.actros.c
{
facts[]: "@@ui_engine@@: 426 kW (580 @@ui_hp@@) 2800 Nm, V6 16l"
facts[]: "@@ui_transmission@@: 12-@@ui_speeds@@"
facts[]: "@@ui_fuel_tank@@: 750 l"
to wlozylem do def spakowalem jako zip.i nie ma go w salonie
[ Dodano: 2010-12-19, 17:57 ]
niestety nie umiem tego robic...
http://www.modydogier.pl/....download/4/647 to jest konkretnie ten Man o ktorego mi chodzi... czy moglby ktos go zrobic tak aby tylko mozna go wkleic do mod i by byl on w salonie?
Ostatnio zmieniony przez Lukasz29 2010-12-19, 18:06, w całości zmieniany 3 razy