Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Sty 2010 Posty: 102 Skąd: STW POŁUDNIE
Wysłany: 2010-03-16, 19:40
truck3r napisał/a:wiem wlasnie i wszystkie mody wywalilem i to samo ;/ a szkoda na screenie fajna ;d
Powodem jest to że naczepa jest bardzo starannie wykonana i ma wiele detali i szczegółów. Karta graficzna nie może tego przetrawić więc robi się naczepka czerwona a dołożyć do tego jeszcze całe otoczenie gdzie naczepa wyskoczyła także grafika chodzi na najwyższych obrotach i nie wyrabia.
no własnie ja mam 512mb gforce 8500gt to napewno wina tej naczepy a poza tym na burcie mam wrzenie ze jest cos namalowane!!a szkoda bo naczepa fajna
i jak by jescze kiprowala.
no też u mnie jest czerwona i nie wydaje mi się żeby to była wina karty graficznej posiadam gtx 280. Ale te wasze 9600 i 8500 to syfy przecież już za 250zł macie dobrego o niebo lepszego 8800 czemu tak żydzicie na swojego kompa :P myślę jeszcze czy nie jest to wina patcha bo w ogóle nie zmienia mi naczepy tylko stara jest u mnie czerwona.
Ostatnio zmieniony przez gazel997 2010-09-06, 17:23, w całości zmieniany 1 raz