Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 7 razy Wiek: 15 Dołączył: 16 Sty 2010 Posty: 277 Skąd: z miasta
Wysłany: 2011-11-19, 23:34 Vs Szymon
Siema pokaże wam zdjecia z mojej prywatnej vs którą założyłem a wiec do rzeczy
Zaczołem jezdzić pod firmą która produkuje jakieś tam rzeczy do aut i rozprowadza je po Niemczech i Austrii.Wyrószyłem gdzieś koło 11 z moim sąsiadem fotografem wsąpiliśmy do sklepu coś kupić i jechaliśmy się załadować.Gdzieś po 13 nas załadowali i mogliśmy jechać.Gdy wyjechaliśmy Michał bo tak się fotograf nazywał wzioł aparat i zaczoł robić zdjęcia z wyjazdu czasami ja musiałem coś pstryknąć.Nikturzy ludzie jadą jak z przysłowioymi jajkami wolno że na piechote bych ich wyprzedził ale co zrobić taki naród.Po wjezdzie na autostrade musieliśmy nadrobić stracony czas który zabrała nam ta osobówka dobrze że kaganiec miałem na 110 nastawiony bo nie wiem co by było.Porobiłem kilka fotek i udało mi sie skocznia uchwycić to se zobaczycie.Po zjezdzie z autostrady Michał zaś wyszedł z auta i porobił fotke.Gdy dojechaliśmy na rozładunek nie mineło 30 min i już nas rozładowali ale byli źli że tak późno przyjechaliśmy bo już robote kończyli ale wzieli nas na 3 widlaki i poszło.
TO BE CONTINUED.....
Po powrocie na baza zobaczyłem że Kuba przyjechał żeby sprzęgło naprawic ;d .
Ostatnio zmieniony przez Hiszpan 2011-11-20, 12:41, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 7 razy Wiek: 15 Dołączył: 16 Sty 2010 Posty: 277 Skąd: z miasta
Wysłany: 2011-11-20, 19:00
Dzisiaj nie będe się rozpisywał
Załadowałem się do Nurnberg z deskami rozdzielczymi do BMW. Wyjechałem koło 19 powoli nie spiesząc się bo miałem dużo czasu.Gdy dojechałem na miejsce szybko mnie rozładowali i pojechałem do firmy co była zaledwie 5 km dalej bo kopalnia dała im wózki do pomalowania a to że po drodze to wziołem.wracając doszedł sms że Daf już jest na bazie a wiec dojechałem do granicy i dalej pojechałem busem a rozładowal mnie kierowca z voldzwagena.wróciłem do domu i czekałem do rana żeby lepiej auta były widoczne.Szkoda że Kuby nie było bo by stały wszystkie 3 auta ;/. aha bedziemy potrzebować kierowce na magnume bo Kuba przejdzie na Dafa
Ostatnio zmieniony przez Hiszpan 2011-11-21, 15:28, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 14 Dołączył: 20 Sty 2010 Posty: 69 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-11-23, 16:01
III. Nowa ciężarówka - Stuttgart->Kolonia
Zaprezentuję wam nasz nowy nabytek, DAFa CF 105. Po oddaniu go w moje ręce pojechałem na jazdę próbną. Później po pierwszy ładunek tej ciężarówki, do Stuttgartu. Załadowali mnie oponami i zmierzałem ku miejscu rozładunku.
Nowy Daf.
Wnętrze.
Po obeznaniu się z maszyną trzeba było pojechać na terminal...
I wyruszyć w trasę z ładunkiem.
Wyjeżdzając z miasta.
Kilkanaście kilometrów później wjechałem na autosrtadę.
Przemierzając wiadukt.
Po prawej elektrownia energetyczna.
Widok z dalsza.
W połowie trasy niedaleko Frankfurtu.
I kolejna elektrownia...
Już coraz bliżej celu.
Zjazd z autostrady.
Kierując się na Duisburg.
Po skierowaniu się na Kolonię po paru kilometrach wjechałem do miasta.
Pierwsza trasa DAFem dobiegła już końca. Gdy mnie rozładowali pojechałem do Hotelu.