Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Poszedłem do warsztatu po klucze, żeby naprawić lusterko bo przy cofaniu uderzyłem o słupek :x (No i oczywiście zdjęcie :) )
Przy wyjeździe z firmy :) (lało jak z wiadra, nic nie było widać wycieraczki nie dawały sobie rady)
Gdzieś na autostradzie
Odpoczynek ważna żecz :D
Gdzieś przy jakiejś firmie na postoju. Ciepła kawka i chlebek z szyneczką i pomidorkiem :D
[ Dodano: 2010-05-04, 22:34 ]
Znowu przemalowałem na koszt firmy :szczerzy:
Załadunek mebli i heja do biura po papiery i w trase :)
Musiałem zjechać na Tanko-Tanko :D (CPN) bo już żydek świecił :D
[ Dodano: 2010-05-04, 22:43 ]
Musiałem cofać, bo zamiast na baze to do hotelu skręciłem a w hotelu mało miejsca na kręcenie a więc postanowiłem wykonać malutki manewr ;)
Wystrzał opony w tirze :x
Kurczee... Z tą Scanią to same problemy :!: Wyżej wystrzał opony a teraz wspomaganie przestało dzialać :? Wogóle nie dało się skręcać. Więc zjechałem i zadzwoniłem po pomoc drogową. OoO czekałem na nich chyba z 2,5 godziny... no ale w końcu przyjechali i zabrali mnie na baze...
Mój nowy Mercedes Actros 1840 niezły :)
Przy podjeżdżaniu z pustą naczepą pod garaż. Miałem zawieść do Hanowera części samochodowe
Na Autostradzie, Mercedes jak narazie bez zarzutów, dopiero 40 km zrobione :D
Już przed samym Hanowerem jeszcze tylko nie całe 70 km.
Na czerwonym :)
A tu już przed bramą firmy TRADEAUX
Rozładunek i do spania :P
Załadunek w Magdeburg'dzie...
Musiałem skoczyć do Firmy na przegląd, bo kazali mi przyjechać po ukończeniu 700 km...
Przy wjeździe na autostrade...
Na autostradzie...
Kierunek Berlin...
Berlin już nie daleko...
Na czerownym w lewo...
Wjazd na bazę...
Wjazd do garażu a tam trzeba czekać aż rozładują ładunek...
Jak narazie to z Mećkiem nie ma żadnych problemów :)
[ Dodano: 2010-05-12, 18:35 ]
Sorry, że tak długo nie dodaję fotek, ale mam mały tuning Mercedesa i jestem na urlopie
Pozdrawiam Kacperek :D
[ Dodano: 2010-05-14, 09:02 ]
W środe o północy mój Mercedes był gotowy :) A więc przejechałem się im jeszcze w czasie urlopu. O 2:00 w nocy to juz był czwartek zadzwonił do mnie kumpel z firmy z pytaniem czy nie mógłbym mu pożyczyć swojego Mećka, a więc zgodziłem się, ponieważ już też od niego pożyczałem Mana i Dafa. Przyjechał do mnie o 2:30 w nocy, zabrał moje złodko i pojechał. W czwartek o godzinie 16:00 dowiedziałem się z internetu, że w Gdańsku był wypadek, a do tego miasta pojechał mój kolega i moje złotko. Więc przeczytałem więcej informacji na ten temat i pooglądałem wiecej zdjęć na innych strona !!!!(http://img52.imageshack.us/img52/896/beztytuuuow.png)!!!! gdy zobaczyłem zdjęcia tira to już wiedziałem, że to moj kochany Mercedes :( A więc szybko zadzwonilem do Seby (mojego kumpla) i się wypytałem odnośnie wypadku. Naszczęście nkit nie został ranny :) Seba powiedział, że zapłaci mi za naprawe Mercedesa. W piątek o 5:00 rano pojechałem do firmy powiedzieć szefowi jak sprawa... Szef powiedział, że to on poniesie koszty naprawy... A mi dał w zamian NOWIUTKĄ Scanie. Więc w mysli się ucieszyłem. Ale z drugiej strony szkoda mi było mojego starego Mercedesa już się do niego przyzwyczaiłem miał tylko 90,000 tys km zrobione. W sobote o 14:00 ujżałem moje NOWE cacko spodobało mi się, ale po chwili namysłu zoorjentowałem się, że już taką Scanie miałem !!!!!(http://img26.imageshack.us/img26/8083/tczxg1qjm7z4zwxaj88n.jpg)!!!!!. Szef zaczął wymieniać, że jest to nowszy rocznik i wszelkie jak by niedociągnięcia są poprawione. A więc pomyslałem: no cóż innego autka nie mam a więc trzeba się cieszyć z tego co się ma :) Usiadłem i przekręciłem kluczyk
Scakanki :) Byłem w niebo wzięty :) Przejechałem się po placu, podziekowałem SZEFOWI za
prezencik i zawinęłem rogala do domciu :) KONIEC
/nie pisz posta pod postem. używaj opcji edytuj. duże litery są zakazane. popraw to. bednarz15all