Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Witam. W tym temacie zaprezentuje wam zestaw z VS Equus. Zatrudniony zostałem w tej firmie 3 dni temu, jak wiecie poprzednio byłem kierowcą INO-Trans'u ale zważając na brak wypłat i nie pewne zlecenia odszedłem....
Mercedes Actros 1844, 435KM, przebieg 410.000km, rok produkcji 2006
Panowie jakbyście nie zauważyli którego te foty zostały dodane; 2010-04-29, 12:06, to ta firma już napewno nie istnieje, a propo zostałą ona nie dawno przywrócona na rynek, ale szef nie ma czasu na jej prowadzenie więć firma zaś upadnie..
Wysłany: 2011-02-06, 23:58
Panowie to jest temat w którym oceniamy fotki i piękne modele na tych obrazkach a nie temat w którym rozmawiamy na temat VS.
Jeszcze jeden post tego typu lub każdy inny spam będzie karany ostrzeżeniem.
I pamiętajcie o możliwości PW nie wszystko musicie pisać na forum i zaśmiecać temat.
A przesadą jest jeśli spamujemy i adresujemy post do kogoś.