Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Cześć pierwsza mojej trasy . Wyruszyłem z samego rana , gdyż zadzwonił Prezes i kazał jechać się podczepić . A więc jak Mus to Mus , zaraz wstałem ,ubrałem się i umyłem . Na dworze było z 9 stopni , także musiałem wrócić się jeszcze po jakąś bluzę . Wreszcie zabrawszy wszystko wsiadłem do magnum , poprawiłem trochę fotel gdyż chyba mój syn się bawił , no i wyruszyłem do firmy MediaDanger . Gdy dojechałem brama była zamknięta , trochę się zdenerwowałem gdyż chciałem jak najszybciej wyruszyć w trasę . W końcu wyszedł jakiś pijany strażnik , otworzył mi bramę i mogłem wjechać . Naczepa była jeszcze ładowana także mogłem iść do biura po papiery , i do WC . No i nadeszła ta godzina , wreszcie załadowany podjechałem pod naczepę , podłączyłem ją i w drogę . Droga minęła bez problemowo . Dojechałem na CPN i zrobiłem niewielką pauzę na jakiś obiadek .
Pomógł: 51 razy Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 329 Skąd: Liverpool UK
Wysłany: 2010-04-24, 21:28
Korzystając z ShoutBoxa popatrzyłem bo lobię popatrzeć na filmiki z tras. Nie umiem ocenić czy jest dobry czy zły ten bo już chyba mam skrzywienie i obserwuję całe otoczenie gracza w poszukiwaniu jakich niedociągnięć. Zauważyłem że masz ten sam problem co ja czyli w AI naczepy włażą ciągnikom do kabin widać to dokładnie w 2 minucie i pierwszej sekundzie jak Volvo z naczepa De groot wpada za tobą z wiaduktu na skrzyżowanie. A film jak film obejrzałem z zaciekawieniem ;)
B@rT [Usunięty]
Wysłany: 2010-04-25, 08:44
No Grodziu jak na 1 twój film to zajefajnie ci wyszedł chyba ze to nie pierwszy i mam nadzieje że i nie ostatni ale tak to w porządku ...