Ogłoszenie 

Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum GTS.ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Movies bY Grodzioo
Autor Wiadomość
~Grodzio 
User

Wysłany: 2010-04-24, 18:34   Movies bY Grodzioo

Cześć pierwsza mojej trasy . Wyruszyłem z samego rana , gdyż zadzwonił Prezes i kazał jechać się podczepić . A więc jak Mus to Mus , zaraz wstałem ,ubrałem się i umyłem . Na dworze było z 9 stopni , także musiałem wrócić się jeszcze po jakąś bluzę . Wreszcie zabrawszy wszystko wsiadłem do magnum , poprawiłem trochę fotel gdyż chyba mój syn się bawił , no i wyruszyłem do firmy MediaDanger . Gdy dojechałem brama była zamknięta , trochę się zdenerwowałem gdyż chciałem jak najszybciej wyruszyć w trasę . W końcu wyszedł jakiś pijany strażnik , otworzył mi bramę i mogłem wjechać . Naczepa była jeszcze ładowana także mogłem iść do biura po papiery , i do WC . No i nadeszła ta godzina , wreszcie załadowany podjechałem pod naczepę , podłączyłem ją i w drogę . Droga minęła bez problemowo . Dojechałem na CPN i zrobiłem niewielką pauzę na jakiś obiadek .

Link do filmiku KLIK

Resztę relacji podam jutro .

Pozdrosss Grodzioo .....

"ToMy 
Mod-Team

Wysłany: 2010-04-24, 21:28   

Korzystając z ShoutBoxa popatrzyłem bo lobię popatrzeć na filmiki z tras. Nie umiem ocenić czy jest dobry czy zły ten bo już chyba mam skrzywienie i obserwuję całe otoczenie gracza w poszukiwaniu jakich niedociągnięć. Zauważyłem że masz ten sam problem co ja czyli w AI naczepy włażą ciągnikom do kabin widać to dokładnie w 2 minucie i pierwszej sekundzie jak Volvo z naczepa De groot wpada za tobą z wiaduktu na skrzyżowanie. A film jak film obejrzałem z zaciekawieniem ;)

B@rT
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-25, 08:44   

No Grodziu jak na 1 twój film to zajefajnie ci wyszedł chyba ze to nie pierwszy i mam nadzieje że i nie ostatni ale tak to w porządku ...

~Grodzio 
User

Wysłany: 2010-04-25, 10:50   

Dzięki za miłe komentarze ;) Ale może powiedzcie jak wam się zestaw podoba , czy coś w nim poprawić ?

Odpowiedz do tematu