Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Ja uważam że najlepszą Polską ciężarówką był Jelcz 415 .
Pamiętam go jak jeszcze mieszkałem u Babci na wsi .
Stał taki w Sudole ;) tak zwany Tandem niebieskie plandeki na burcie za kabiną i na przyczepie, kabina tak samo niebieściutka ;)
Całymi dniami w nim przesiadywałem ;)
Na początku wożono nim gołębie, a później węgiel .
Niestety został sprzedany na złom, bo nie nadawał się do użytku .
Wysłany: 2011-08-10, 10:04
MóJ ojciec w mleczarni w Wolsztynie właśnie Jelczem 415 zwoził mleko. To była maszyna, mocna, bez problemu jechał ni 80km/h, żadna górka nie robiła na nim wrażenia. Teraz po tym Jelczu została tylko kabina :( ramę od niego sprzedali a beczkę dali nowszemu Iveco.
Pamiętam jeszcze jednego niebieskiego jelcza 415 z niebieską 15sto tonową przyczepą Mój ojciec też nim jeździł. woził mąkę do piekarni. To były czasy... co nie ?
_________________ Pomogłem, daj pomógł.
Ostatnio zmieniony przez aro96 2011-08-10, 10:05, w całości zmieniany 2 razy