Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Prawde mówiąc wszystkie ciężarówki w gts to kompletna lipa...zaczynając...
Renault:
Do wad mogę zaliczyć całą ciężarówkę...fizyka jazdy,odgłos silnika, wnętrze, a kasta Magnum A class? Co to jest? Wygląda jak jakiś prototyp wyobraźni pracowników scs...a zalety jak dla mnie brak.
Volvo:
W realu moja ulubiona ciężarówka...w gts? Kolejna bezsensowna ciężarówka. Wnętrze z modelu sprzed liftingu...C class wogule nie ma ospojlerowania czemu? Słabszy silnik nie musi isć w parze z ubogim wyposażeniem nie prawda?...zalety także żadnych nie widzę.
Scania:
W gts ma najgorszą fizyke jazdy...i ponownie naciskam na C class, dlaczego ta ciężarówka ma kabinę (o ile się nie mylę) flighline? W innym przypadku może także mieć kabinę topline ale mieć słabszy silnik, tutaj zalet też nie znalazłem.
Mercedes:
Mam uczulenie na samochody tej marki...do rzeczy...nie będę się wysilał pisząc wady takie same jak w volvo i scanii więc połączcie sobie te dwa komentarze, zalety? To samo co poprzednie ciężarówki...brak.
Man:
Moja ulubiona ciężarówka w gts...wadą jest znowu C class znowu rozmiary kabiny i znowu mogliby zastosować silnik o mniejszej pojemności i mocy do większej kasty...jest jedna ogromna zaleta...scs wykupiło licencję na nazwę i znaczek man...ewentualnie przechodzi sam wyglad i interior no i lepsza fizyka jazdy...nic więcej.
Daf:
Wady jakie znam to słaba widoczność przez przednią szybe...a zalety nie jest ich dużo ale np. samo odwzorowanie wyglądu zewnętrznego i wewnętrznego...
Iveco:
Wad jak dla mnie nie ma...ale podoba mi się że tak dokładnie odwzorowali wnętrze tego pojazdu...
Prawde mówiąc wszystkie ciężarówki C class to kompletna poracha...nic więcej nie komentuje...
I tak nie napisałem do końca tego o czym myślę bo już mi się nie chce pisać.
SCANIA:
Z: Czytelne zegary, duża moc i moment obrotowy,ładny wygląd zewnętrzny
W: Zła przyczepność,takie nijakie ponure wnętrze
VOLVO:
Z: Duża moc w każdej wersji,ładne wnętrze
W: Zła przyczepność,dźwięk silnika podobny do odgłosu VW GOLFA V z NFSMW (VOLVO A class ),na początku widok z kabiny był dla mnie dziwny (jestem przyzwyczajony do ciężarówek z pionową szybą),średni wygląd zewnętrzny
MAN:
Z: Bardzo dobra przyczepność,duża moc,ładny wygląd zewnętrzny,moim zdaniem najlepsza ciężarówka w grze
W: Słabo czytelne zegary,denerwuje mnie duża ilość okienek
RENAULT: (UWAGA! Jeździłem nią w ETS'ie nie w GTS'ie)
Z: Pamiętam duży zbiornik paliwa i tyle
W: Mała moc,niemodny wygląd zewnętrzny,brzydkie fioletowe wnętrze(RENAULT B Class),nigdy go nie kupię dla siebie w GTS'ie
DAF:
Z: Dobra przyczepność,przyjemny wygląd zewnętrzny(DAF C Class),ładnie wykonane wnętrze
W: Mała moc w porównaniu z konkurencją
IVECO: (UWAGA! Wogóle nie miałem z nim styczności)
Z: Z pozoru nic
W: Taki jakiś mały,jak patrze na jego moc i rozmiary dziwie się jak to coś może ciągnąć naczepy(C Class)
_________________ Moc jest najważniejsza.
Ostatnio zmieniony przez Czarny MAN 2011-07-24, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-08-09, 08:50
Moim zdaniem wszystkie ciężarówki są spoko oprócz Merców, zwłaszcza A class ślizga się gówno po drogach w cholerę. Przy 90 km/h ma taki skręt ,że jak mam na maksa skręconą kierownicę to przy najłagodniejszym zakręcie przywalam w zewnętrzną balierę. a jak przyspieszam na manualu to przyspiesza a zarówno pali gume.