Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2010-01-16, 22:17 Jak wyobrażacie sobie najlepszy symulator.
Ja wyobrażam sobie tak, że są różne warunki pogodowe i drogowe, np: śnieg, burze śnieżne, jakieś karambole, oblodzone drogi, kontrole policji albo krokodyli. Fajnie by było jakby koła mogły pękać, samochód się psuł. Mogły by być też bardziej realne osiągi ciężarówek,np: po 12 biegów albo więcej (nie tak jak jest w ETSie albo GTSie skrzynia 9,12 ,14 biegów, realnie chyba nie ma takiej skrzyni 14-biegowej), jak odpalamy ciężarówkę to mamy 600/700 rpm a nie zaledwie 200 rpm. Jak jedziemy 12-biegowym ciągnikiem to przy prędkości 90km/h mamy od 1500 → 1700 rpm to wszystko zależy jaki bieg i jaka jest mocna nasza ciężarówka. Mógł by być też kaganiec i tak i tak w GTS i ETS dostajemy mandaty za przekroczenie 90-siątki. Oczywiście można by sobie byłoby ściągnąć blokadę.
Ja sobie tak wyobrażam symulator ciężarówek.
A jak wy myślicie mobilki jaki byłby najlepszy :?:
Dodam jeszcze, że GPS mógłby być na szybie tak jak na prawdę i możliwość kupna swoich naczep i przyczep.
Ostatnio zmieniony przez Max93 2010-01-18, 17:44, w całości zmieniany 2 razy
B@rT [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-17, 10:58
Ja wyobrażam sobie symulator tak:
Różne warunki pogodowe, szczegółowe mapy, własna firma i baza na której by stały ciągniki z naczepami itp żeby się dało umieszczać dowolne napisy na naczepach, przyczepach, ciężarówkach tandemach...
I chyba tyle ;-)
Choć to nie jest temat o GTS. Ale ja powiem jak powinna wyglądać ta gra otóż po kolei.
1. Własna stacja paliw koło firmy. (Nie taka ze tankujesz w menu)
2. W garażach powinne stać własne ciężarówki jak kierowcy zjeżdżają się do domu.
3. Tak jak pisał B@rT własna firma to czemu nie można np. podczas malowania dać własnych napisów
4. Własna baza ale taka z prawdziwego zdarzenia plac powiedźmy na 200 ciężarówek, własna stacja serwisowa
5. Chyba tyle jak coś wymyślę to dopisze. ;-)
Ja Bym Chciał Żeby Można Było Normalnie Mieszkać ..
No Tankować Paliwo .
Zeby Samochody Się Psuły W czasie Drogi
Wysiadanie z Cięzarówki np. do sklepu
Możliwość Otwierania Okien
GPS samemu Wlączać ;)
Tachograf :)
Pasy Bezpieczenstwa XD
no i Policyjne Kontrole
_________________ Ponad dwa lata ,tyle spędziłem na tym forum. Myślę ,że przetrwam jeszcze tyle.!
najlepszy symulator
to co inni wymienili wiec niema potrzeby powtarzać
ale jeszcze do tego
np. przy wypadkach żeby było widać jakieś wgniecenia itp.
na pewno też tworzenie własnej postaci i także pory roku
no i oczywiście wiek
i np od 30 lat można by było założyć dopiero własna firmę :)
tyle ode mnie ;]
Wysłany: 2010-01-19, 17:47
I jeszcze że jak by był jakiś wypadek to można by było na policje zadzwonić albo samemu się dogadać a nie że jest wypadek wycofujesz i jedziesz dalej,
na stacjach benzynowych jak się tankuje to później do kasy pójść i zapłacić itp
Ja nie musze sobie wyobrażac mam wszystko podane mój najlepszy symulator to PolandTruck jeszcze nie wyszedł ale po zapowiedziach wygląda ze jest świetny...
I żeby w końcu się piesi pojawili.
Większe mapy i miasta.
Postać, którą można sterować np. wysiadać z auta czy iść do sklepu, warsztatu.
Awarie ciężarówek.
Żeby można było kupować nie tylko ciężarówki z naczepami, ale ciężarówki z przyczepami. Może też np. busy.
I oczywiści pory roku, bo bez tego żadna gra nie będzie realna.
-Pożadne firmy centra logistyczne oraz takie małe
- załoga firm np. wywołują na CB numery rejestracyjne samochodów pod którą rampe
- możliwości załadunku/rozładunku :bokiem, tyłem, górą itp.
- przy chłodniach na postojach żeby agregaty chodziły
- pożądna bardzzo szczegółowa mapa europy z realistyczną siatką dróg
- przejścia graniczne sprawdzanie paszportów tam gdzie potrzeba itp. z tym zwiazane
- opłaty za przejazdy autostradami, tunelami, mostami, oczywiście promy
- przeładunki kontenerów w portach
- winiety albo elektroniczny terminal
- wypadki, objazdy, remonty dróg,
- własny warsztat do którego można mechaników zatrudniać
- biuro firmy do którego można wejść
- mozliwość oglądania tv w aucie na postoju
- pogadanie z innymi drajwerami
to chyba wszystko
_________________ "Pacieża i wódki nigdy się nie odmawia"
to wszystko co napisaliście, a ode mnie, żeby na postojach wychodził z fury spocony kierowca, przeciągał się, drapał się po dupie, kupował piwo na stacji benzynowej i brał do tego hot-doga z musztardą, a następnie upieprzał nią sobie biały, prążkowany podkoszulek, żeby zafoliowanie świerszczyki z górnych półek opatrzonych napisem "tylko dla dorosłych" i co jakiś czas wdawał się w bójkę z innym kierowcą i żeby można ich było wyzywać przez CB radio, no i żeby się przy jakich tirówach czasem zatrzymał, ale żeby można bylo wybrać przy których, nie przy jakich starych bezzębnych ukrainkach z zapadłym biustem
Warn za wulgaryzm///B@rT
_________________ Jeśli pomogłem nie wciskaj pomógł - mam to naprawdę w dupie, nikt mi za to nie płaci.
EHH....
A ja bym chcial zeby w symulatorze byly stary jelcze i rozne inne np. star 266 r i takie rozne i zeby mozna bylo nie tylko jezdzic (po Polsce) tylko ze po jakis terenach piach zwir wozic albo cos pomagac przy robotach drogowych i ze mozna isc se do sklepu albo ze sniadanie zjesc i po trucku mozna se chodzic to by byl symulator zeby bylo radio i CB radio ze by se mozna bylo gadac on line ze innymi graczami np. mobile jak tam droga na Pile dla przykladu albo ze trzeba wyjsc z tira i plandeke odpiac albo ze pasami przypiac ladunek wiem ze to eaczej nie realne ale bardo fajnie by by bylo moze keidys ..... Pozdro szerokosci