Ogłoszenie 

Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum GTS.ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Krystian660
2012-05-01, 09:31
USP-POLISH-TRANS
Autor Wiadomość
~RamboPL 
User

Wysłany: 2011-06-09, 20:00   USP-POLISH-TRANS

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!

Firma UPS-POLISH-TRANS powstała 9.czerwca.2011roku. Frima Zajmuje sie przewozem ladunków drobnicowych po europie jak i po Polsce.Firma ma eleganckie zestawy jak i forum i WŁASNĄ MAPE POLSKI Z BAZAMI . Jesli chcesz poczuc adrenaline jazdy tirem lub siedzenia za biorkiem Serdecznie Zapraszamy do skladania CV na naszym forum...Narazie nie mozemy określić ile mamy zestawow bo wzielismy duzy kredyt i mamm zakupionych duzo zestawow NIEBOJCIE SIE NIE BRAKNIE DLA NIKOGO ZESTAWU Zapraszamy !!!!

http://www.ups.czo.pl/ind...fb0af8358e5fcf3

Twoja Vs Jest Kopią. Warn x2. //Krystian660

`ArturB 
( √ιק )

Wysłany: 2011-06-15, 18:54   

Przeglądając wasze forum napotkałem treści identyczne do tych które znajdują się na forum mojej VS(jestem jednym z prezesów)

Fotki z mojej VS:

A oto co znalazłem na waszej :

Nie wierze że napisalibyście tyle tekstu identycznie jak my. Osoba która to pisała ma identyczne dane jak Nasz były pracownik.

To są fotki z naszego starego forum które jest obecnie przeniesiona na inny serwis z darmowymi forami(dlatego podałem stare forum bo tam są oryginalne daty kiedy posty o tej treści były pisane, bo na nowym forum mamy wszystkie posty z obecnymi datami bo stary serwis nie udostępniał kopii bazy danych aby przenieść na inny serwis)
Ostatnio zmieniony przez ArturB 2011-06-15, 19:00, w całości zmieniany 1 raz  

Krystian660 
J.Admin

Wysłany: 2012-05-01, 09:31   

Zamykam i przenoszę do kosza. Firma nie działa.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi