Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
MARWER
Firma transportowa MARWER została zarejestrowana w 15.02.2010 roku w Siedlcach, pod nazwą: "Usługi Transportowe Damian Kowalski". Przedsiębiorstwo posiadało wówczas dwa samochody ciężarowy z przyczepą marki Daf. Firma będzie wykonywała usługi na rzecz PSK (Polskiej Spedycji Krajowej). W roku 2011 właściciel ma zamiar wymienić tabor na ciągnik siodłowy z naczepą do przewozu mrożonek i itp. W naszym rejonie w tamtym okresie panował deficyt na ten rodzaj towaru, dlatego zakup pojazdu specjalistycznego był "strzałem w dziesiątkę".
Tabor Firmy Marwer Kierowca: Daf998 (Damian)
Marka: DAF + Schmitz
Model: XF105.410
Moc: 410
Rok produkcji: 2010
Przebieg: 15 000 km.
Norma spalin: Euro 5
Kierowca: Lucek
Marka: DAF + Schmitz
Model: XF105.410
Moc: 410
Rok produkcji: 2010
Przebieg: 0 km.
Norma spalin: Euro 5
Dokładnie tak jak kolega powyżej powiedział na czerwonym Dafiku nad szybą nie widać tego napisu, lepiej by było jak byś zmienił ten napis na biały, byłby wtedy bardziej widoczny. Takie jest moje zdanie. Ale ogólnie firma mi się podoba i moja ocena: 8/10