Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2010-11-30, 18:10 [wideo] Konwet naczepy do winter mod-a
Witam niedawno na forum pojawił się problem w kompatybilnością wintermod-a i naczepami.
Naczep znajdujących się w wintermod nie można usuwać więc rozwiązaniem było pobieranie naczep które nie kolidują z modem zimowym lub ich konwert. Zwykle do tego używamy programu zmodeler jednak jest on trudny w obsłudze i płatny.
Dlatego na prośbę jednego z użytkowników nakręciłem wideo poradnik jak taką naczepkę konwertować bez użycia zmoda a jedynie darmowych programów.
Uważam że nie jest to trudne.Teraz podaje link:
Wysłany: 2010-11-30, 20:17
Świetna robota! Naprawdę. szczerze mówiąc nie wiedziałem, że wystarczy żeby było tyle samo liter i całość zadziała. Zawsze kombinowałem z folderami bo tekstury się czarne robiły pomimo edycji tobj a tu wystarczy taki myk :)
Dzięki bardzo za ten poradnik.
Pomógł: 51 razy Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 329 Skąd: Liverpool UK
Wysłany: 2010-12-01, 13:24
Świetna robota ! Wielki plus dla Ciebie. Przy okazji sam popatrzyłem bo do głowy mi to nie przyszło ale tak się to robiło do Haulina (stare dzieje) ale spoko patent jest twój. Wielki szacun!
Pomógł: 18 razy Wiek: 15 Dołączył: 26 Kwi 2010 Posty: 693 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-12-05, 18:54
Pamiętasz ten radiacne co mi konwertowałeś? Naczepa jest, ale mam winter mod.
I nie ma tam pliku automat ani nic w tym stylu. Wogóle plików .mat nie ma (zawsze mam zx nimi problemy)
Robiłem to przez panel sterowanie itd. i nei ma
_________________ Pomogłem? Wciśnij pomógł.
Jeśli piszesz na GG przedstaw się nickiem z forum. W przeciwnym wypadku zablokuję Cię.