Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Paź 2010 Posty: 258 Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-01-19, 15:47 Radio Poradnik (Dokładny)
Poradnik napisałem, ponieważ mi się nudziło i wiem, że dużo ludzi, by chciało mieć własną muzykę, ale tego nie umieją zrobić :)
To zaczynajmy.
1. Wybieramy ulubione piosenki.
2. Pobieramy program Format Factory link:
->KLIK<-
3. Otwieramy Format Factory i tam powinno być "dodaj plik" i dodajemy naszą muzykę lepiej ją skopiować na pulpit. Jak nie będzie "dodaj plik", to po prostu muzykę przeciągamy do środka.
4. Po wybraniu plików muzycznych po lewej stronie jest rubryczka klikamy "Audio" tam znajdujemy "Wszystko do OGG"
5. U góry będzie Start,kliknij :)
6. Jak się już prze konwertuje przerzucamy, to wszystko na pulpit otwieramy dokumenty w przypadku "Windows XP" Moje dokumenty/German Truck Simulator/music
7. Przerzucamy z pulpitu do music.
To mój pierwszy poradnik komentarze mile widziane :)
Poradnik, by 12Bernard12.
_________________ ******* JEŚLI POMOGŁEM DAJ POMÓGŁ *******
Ostatnio zmieniony przez 12Bernard12 2011-07-29, 16:59, w całości zmieniany 5 razy