Ogłoszenie 

Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum GTS.ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Połączenie GTS i UKTS
Autor Wiadomość
"ToMy 
Mod-Team

Wysłany: 2010-04-23, 08:57   Połączenie GTS i UKTS

Od jakiegoś czasu zachodzę w głowę czy ktoś podjął by się połączenia tych dwóch map za pomocą wstawki w stylu promów z "Ekspansji na UK" Wiem że to jest kupa roboty może nie tyle z modelami bo są takie same w dużej części ale trzeba by było dopisywać tekstury dróg z lewostronnym ruchem te ronda i wiele znaków. Poza tym trzeba by było dopisać wszystkie miasta, ładunki i może już nie robić ładunków wewnątrz UK tylko z wyspy na kontynent i odwrotnie. Miło by było wieść coś z Norymbergi do Aberdeen :) Jak myślicie :?: Czy te marne silniczysko Open GL pociągną by dwie mapy ?
A zastanawiam się też nad tym czy nie byłoby to w jakiś sposób piractwem :?:

~SonnyCrockett 
User

Wysłany: 2010-04-23, 09:11   

Kurcze pomysł super a czy było by to piractwo hm chyba nie skoro oryginalne mapy można przerabiać to dlaczego by nie można było połączyć dwie mapy

`GTX750Li 
( √ιק )

Wysłany: 2010-04-23, 22:14   

W sumie racja. Nie powinno być to piractwo, ale tylko wtedy, gdy masz obie gry.

~Wojtas99x 
User

Wysłany: 2010-04-24, 10:47   

Pomysł jest na prawdę dobry :E
10/10

piotreks34
[Usunięty]

Wysłany: 2010-04-26, 14:04   

Pomysł to 10/10 Ale po pierwsze Open GL wątpię czy to pociągnie już DirectX jest lepszy szczerze mówiąc, a poza tym jest straszna kupa roboty a nie wszyscy mają UKTS ja np. nie mam ale można by coś takiego zrobić bo to fajowy pomysł tylko jeszcze co z tą kierownicą po kyórej stronie ona będzie myślisz ToMy?A piractwo to według mnie też nie będzie bo tak jak już napisał kolega Sony kroket skoro oryginalne mapy przerabiają to te też chyba można
Ostatnio zmieniony przez piotreks34 2010-04-26, 14:07, w całości zmieniany 1 raz  

`Kolarz105 
( √ιק )

Wysłany: 2010-04-27, 13:02   

Piractwo to nie będzie, a silnik to uciągnie(patrz np. Mapa Polski do GTS, która jest tworzona przez Michcia, jest w niej chyba z 1000 nowych modeli, mapa robiona od podstaw). Najtrudniej będzie dopisać teleporty (promy) do edytora.

`mirinda125 
( √ιק )

Wysłany: 2010-04-27, 15:30   

Nawet SCSsoftware, excalibur i Topware nie chcieli by się podjąć tego zadania zapewne :)

`GTX750Li 
( √ιק )

Wysłany: 2010-04-30, 15:21   

Gdyby to zrobili to by było to EURO TRUCK 2. ;)

"ToMy 
Mod-Team

Wysłany: 2011-06-24, 13:02   

Ha Ha więc wznowię dyskusję na ten temat ponieważ znalazłem taką mapę zrobili ją nasi koledzy zza wschodniej granicy. Wyszło to nad wyraz ciekawie, interior jest po prawej stronie a mamy tu na wyspie prawostronny ruch (klawo to wygląda) Jest kilka minusów jakie zauważyłem do tej pory: Pierwszym bardzo ważnym jest język (tylko rosyjski) drugi który mnie lekko wnerwił jest długi most łączący wyspę z lądem już wolałbym wykonany tunel chyba by był bardziej odpowiedni. Popatrzcie na foty :

Mapa wygląda okazale cała wyspa od Aberdeen po Dover

Jest kawalunio Francji ,Calais i Paryż oraz Bruksela w Belgii i przeskok przez cypel w Holandii

Oczywiście Niemcy i Austria

A to kilka fotek zrobionych na trasie:

Piękne Dover

Most łączący wyspę z lądem i jakaś ala szkółka śmigłowcowa.

Ogólnie jestem zadowolony bo nie widać bardzo błędów na samej mapie.
Ostatnio zmieniony przez ToMy 2011-06-24, 13:03, w całości zmieniany 1 raz  

"ToMy 
Mod-Team

Wysłany: 2011-06-26, 13:19   

Tak sobie klikałem w tych plikach tej mapy aż sobie trochę ją spolszczyłem i wyszło to tak:

Jak mnie co najdzie to może wszystko machnę po polsku ?

Krystian660 
J.Admin

Wysłany: 2011-06-29, 14:40   

Gdzie można znaleźć ta mapkę? Mógłbym pomóc tłumaczyć tylko musisz mnie nakierować na dobre pliki :)

Odpowiedz do tematu