Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 51 razy Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 329 Skąd: Liverpool UK
Wysłany: 2010-04-23, 08:57 Połączenie GTS i UKTS
Od jakiegoś czasu zachodzę w głowę czy ktoś podjął by się połączenia tych dwóch map za pomocą wstawki w stylu promów z "Ekspansji na UK" Wiem że to jest kupa roboty może nie tyle z modelami bo są takie same w dużej części ale trzeba by było dopisywać tekstury dróg z lewostronnym ruchem te ronda i wiele znaków. Poza tym trzeba by było dopisać wszystkie miasta, ładunki i może już nie robić ładunków wewnątrz UK tylko z wyspy na kontynent i odwrotnie. Miło by było wieść coś z Norymbergi do Aberdeen :) Jak myślicie :?: Czy te marne silniczysko Open GL pociągną by dwie mapy ?
A zastanawiam się też nad tym czy nie byłoby to w jakiś sposób piractwem :?:
Pomysł to 10/10 Ale po pierwsze Open GL wątpię czy to pociągnie już DirectX jest lepszy szczerze mówiąc, a poza tym jest straszna kupa roboty a nie wszyscy mają UKTS ja np. nie mam ale można by coś takiego zrobić bo to fajowy pomysł tylko jeszcze co z tą kierownicą po kyórej stronie ona będzie myślisz ToMy?A piractwo to według mnie też nie będzie bo tak jak już napisał kolega Sony kroket skoro oryginalne mapy przerabiają to te też chyba można
Ostatnio zmieniony przez piotreks34 2010-04-26, 14:07, w całości zmieniany 1 raz
Piractwo to nie będzie, a silnik to uciągnie(patrz np. Mapa Polski do GTS, która jest tworzona przez Michcia, jest w niej chyba z 1000 nowych modeli, mapa robiona od podstaw). Najtrudniej będzie dopisać teleporty (promy) do edytora.
Pomógł: 51 razy Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 329 Skąd: Liverpool UK
Wysłany: 2011-06-24, 13:02
Ha Ha więc wznowię dyskusję na ten temat ponieważ znalazłem taką mapę zrobili ją nasi koledzy zza wschodniej granicy. Wyszło to nad wyraz ciekawie, interior jest po prawej stronie a mamy tu na wyspie prawostronny ruch (klawo to wygląda) Jest kilka minusów jakie zauważyłem do tej pory: Pierwszym bardzo ważnym jest język (tylko rosyjski) drugi który mnie lekko wnerwił jest długi most łączący wyspę z lądem już wolałbym wykonany tunel chyba by był bardziej odpowiedni. Popatrzcie na foty :
Mapa wygląda okazale cała wyspa od Aberdeen po Dover
Jest kawalunio Francji ,Calais i Paryż oraz Bruksela w Belgii i przeskok przez cypel w Holandii
Oczywiście Niemcy i Austria
A to kilka fotek zrobionych na trasie:
Piękne Dover
Most łączący wyspę z lądem i jakaś ala szkółka śmigłowcowa.
Ogólnie jestem zadowolony bo nie widać bardzo błędów na samej mapie.
Ostatnio zmieniony przez ToMy 2011-06-24, 13:03, w całości zmieniany 1 raz