Ogłoszenie 

Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum GTS.ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Pierwsze wrażenia z gry!
Autor Wiadomość
~Niedziou 
User

Wysłany: 2010-02-12, 22:15   Pierwsze wrażenia z gry!

Ja dzisiaj po raz pierwszy przekręciłam kluczyk w stacyjce mojej Scanii i powiem szczerze, że gierka zapowiada się super. Mapa fajnie dopracowana ze szczegółami. Ukryte miejsca, które można odkrywać. Ah nie tracę czasu jadę dalej :)

[ Dodano: 2010-02-13, 09:48 ]
Jedyna rzecz, która mi się nie podoba to znowu brak korków na drogach i nasilonego ruchu w mieście

Poprawiłem błędy ortograficzne// SonyKroket

SUPERadmin
[Usunięty]

Wysłany: 2010-02-13, 19:19   

A mi się nie podoba mapa... Z niecierpliwością czekam na drogę wykonaną przez michcia, lecz trzeba się również liczyć z tym, że jego wersja również będzie miała luki. Ale na tą chwilę wykonuję tylko trasy:
Dortmund - Dresden
Dresden - Dortmund

Pozdrawiam,
#Damian
Ostatnio zmieniony przez SUPERadmin 2010-02-13, 19:19, w całości zmieniany 1 raz  

~frotka1594 
User

Wysłany: 2010-02-19, 19:49   

gra naprawde fajna ale denerwóje mnie to że wyprzedzam na polnej uliczce 2-3 tiry i pisze pi że dostaje mandat za zły kierunek ruchu

~Ricoe16 
User

Wysłany: 2010-02-20, 13:30   

W German Truck Simulator podoba mi się to,że w końcu ktoś pomyslał o możliwości założenia własnej firmy w grze. Podoba mi się to że w grze jest pełna kalkulacja,chodzi mi o to,że możemy zobaczyć ile łącznie firma zarobiła pieniędzy (wszyscy kierowcy) i ile firma zyskała na czysto po odciągnięciu (wypłaty, paliwo). Jak dla mnie jest to wielkim plusem i dlatego GTS mnie tak wciągnoł, bo gra jest na prawdę starannie dopracowana.

~kacperbomba1996 
User

Wysłany: 2010-02-20, 20:15   

9/10 daje ale mogli sie bardziej postarać z przyczepnościa. A poza tym zgadzam sie z wami koledzy i jeszcze zarombiście jest dopracowana praca silnka. Mercedes Actros ma podobne brzmienie silnika do Mercedesa Sprintera. :-D :-D :-D :-D

~czolgi102 
User

Wysłany: 2010-02-26, 01:58   

Nie jest dopracowana, jest fajna to fakt, mnie irytuje że nie mogę kupić własnych naczep, czy wybrać logo i wrzucić na TIRa... Gdzie jest CB? gdzie gadżety do kupna? gdzie radiowozy? Gdzie są moje inne ciężarówki? Modyfikacje w serwisie są dramatyczne, każdy chciałby wiedzieć co dokładnie kupuje, nie tylko co daje dana modyfikacja... Model ekonomiczny tak naprawdę leży... Wszystko jest na głowie osób tworzących mody- jestem pełny podziwu i życzę powodzenia.
Oryginalna grę oceniam na 5 w skali 10.

~seba2334 
User

Wysłany: 2010-02-27, 18:52   

Moje wrażenie z gry było "ale fajowa gra" Miałem MAN'a TGX ae jak coś później okazało znikł mi MAN zapisałem i wyszedłem z gry i wczytałem save i nie było go ;(

~Kriss 
User

Wysłany: 2010-03-02, 15:52   

Ja zgadzam się w 100% z czolgi102 ale są 3 powody dlaczego wkurzam mnie ta gra o których kolega nie powiedział tuning ciężarówki niemożna kupić oświetlenia felg ani nic innego tylko prędkość 2więcej ciężarówek przecież tyle w europie ciężarówek niema 3 jednych tych samych naczep na świecie ale dzięki panom od modów gra jest w miarę spoko tak gdzieś 7/10

~kamwnu 
User

Wysłany: 2010-03-07, 17:21   

No więc moje pierwsze wrażenie było takie jak ruszyłem moim tirem i widze kolejne gó**o 18 WOS. Mówię "no ja pi*****e czy żadna gra z serji 18 WOS się nie zmieni'

~normex92 
User

Wysłany: 2010-03-07, 21:12   

Jedyne co się zmieniło w grze to ciężarówki. Tylko ciężarówki mi się podobają. Nie dawno kupiłem MANika zap...dala 120km/h i mknie jak burza przez autostrady.

Co do dróg to za dużo autostrad, 50% km dróg to powinny być jednopasmówki nudzą mnie już autostrady, natomiast na wąskich drogach trzeba mieć oczy szeroko otwarte, i o to chodzi!
Strasznie gładkie są te drogi. Kładziesz kubek z wodą i przejeżdżasz z Kiel do Munchen i nawet kropla się nie wyleje.

Dużo jeszcze trzeba poprawiać te gry-ale w sumie gra mi się podoba :-)

~Kaftan 
User

Wysłany: 2010-03-09, 00:08   

Jestem zawiedziony :-|

Spodziewałem się czegoś więcej niż trzech nowych kabin. Modele ciężarówek nie zaskoczyły, powiem nawet, że odstają od nieoficjalnych dodatków, które powstały wcześniej do ETS czy nawet do Haulin'a, stworzonych przez pasjonatów, maniaków, graczy.

Zachowanie auta na drodze, w stosunku do ETS, ekhm... ;

Naczepy - mogli chociaż odmalować jak nowych im się nie chciało ;

Miasta - nazwy się pozmieniały, układ - nie ;

Dodano temp. oleju, która razem z temp. wody jest na sztywno podpięta do tzw. "damage" i w sumie do niczego się nie nadaje i nie ma większego znaczenia, szkoda, problemy techniczne urozmaicają grę / jazdę ;

Policja, tak jak poprzednio, bierze się na środku autostrady ha wie gdzie, pojawia się komunikat cha wie skąd i po sprawie ;

Pneumatyka - wskaźniki są nieprzydatne, powietrza mam zawsze max albo nie mam go wcale i dlaczego do ha pierwszy zawsze hamuje koń a nie naczepa !!! Nie da się wyprowadzić składu z równowagi! Nigdy nie usłyszałem opon! (to raczej nie przez ABS) ;

Dlaczego ciężarówka pali non-stop tyle samo? Mogę lecieć 70 a mogę 120 - nie ma różnicy, zero emocji, kombinowania, koncentracji (pod tym względem Haulin był lepszy, nawet wskaźnik był, wychylał się zależnie od tego jak się deptało);

Nikt nie zrobił do ETS, ani do GTS nie zrobi, przyczepy z osią skrętną (ograniczenia, w haulinie robiło się prosto na podst. podwójnych)! ;

Po ha mi wyrko w kabinie jak nie mogę w nim spać tam gdzie chcę (ETS- też nie mogłem);

Mam dość piętnastu pasów, zasypiam, chcę zakrętów, wyprzedzania, frajdy !!! ;

Plus - teraz już nikt nie wjeżdża mi w tył naczepy, teraz po prostu znika (dosłownie) ;
Plus - jak się mocno rozbiłem to fura mi zgasła ;
Plus - dodano "pssssst" jak nacisnę hamulec, szkoda, że tylko wtedy ;

I tyle z mojej strony
Ostatnio zmieniony przez Kaftan 2010-03-09, 00:25, w całości zmieniany 1 raz  

~Crew 
User

Wysłany: 2010-03-09, 16:26   

Gra jest super, ale tnie cholernie w miastach .
Na takim sprzęcie mi tnie :
Core i5 3.20 Ghz
4 GB DDR3 1600 Mhz Geil
GeForce 9800GTX+ BFG
Asus P7P55D LE

GBupio tez, ze ciagle ten sam slinik graficzny i brak mozliwosci brudzenia i mycia naszych maszynek :/
Ostatnio zmieniony przez Crew 2010-03-10, 17:19, w całości zmieniany 1 raz  

~sebek1396 
User

Wysłany: 2010-04-10, 14:40   

Gierka jest spoko ;D
Tylko mam jeden kłopot a mianowicie.
Co trzeba zrobić żeby jezdzić Iveco Stralis class A ? ? ?
Z góry dzięki ;D

~Barmanek 
User

Wysłany: 2010-04-18, 22:02   

Moje uczucia wzgledem gry sa mieszane.

MINUSY

1. Układ miast jest niezmienny od milionów lat... wg mnie powinny być miasta i strefy przemysłowe zjazdy do nich i wogóle kierunki do firm takie sprawy.

2. Ruch w mieście jest prawie niewidoczny.. u mnie na wsi więcej samochodów jeździ.

3. Brak możliwości tuningu swojego pojazdu.

4. brak rozmów CB (dla mnie dawały one klimat w czasie jazdy)

5. Naczepy oraz niektóre ciężarówki mało odwzorowane.

6. Fizyka jazdy również nie najlepsza.

7. Mało "Landówek" mam powyżej uszu autostrad...

8. Po co mi samochód z kabiną sypialną jak nie mogę z niej skorzystać podczas jazdy.

9. Nie mogę zobaczyć w czasie jazdy własnych pojazdów firmowych.

10. Mało czasu na dostarczenie ładunku. Większość ładunków muszę zasuwać 110 na godzinę żeby na styk się wyrobić.

Dobra już starczy tych żalów :D

PLUSY

1. W końcu mogę prowadzić swoją własną firmę. :)

2. Zastosowany w GTS ie (wg mnie) program do losowego ustawiania ładunków w każdym z miast. Nigdy nie możemy zaplanować czy z powrotem znowu będzie ten sam ładunek.

3. Możliwość przewożenia ładunków ponadnormatywnych

4. Jakaś mała fabuła tzn. smsy od Hansa. :)

Jak narazie to tyle jak coś będzie to dopisze. :)

~misiek20 
User

Wysłany: 2010-04-30, 17:55   

plusy za[w orginale] :
-sterowanie truckiem
-ilość trucków
-jazda na czas
minusy za[w orginale] :
-brak obrysuwek
-krótki czas na przewóz
-brak ciągników 3-osiowych

Odpowiedz do tematu