Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2010-03-04, 16:47 Opinia na temat Gabarytów
Niektórzy sądzą jak np. -=franio97=- że gabaryty w grze to głupota i nie są potrzebne ze względu na to że się nie mieszczą na niektórych skrzyżowaniach.
Dlatego postanowiłem zrobić ankietę o Gabarytach i nowych modach do gry,
Czy wy też sądzicie że nowe naczepy nie typowych długości to głupota i nikt ich nie ściąga?[center]
Ostatnio zmieniony przez normex92 2010-03-04, 16:51, w całości zmieniany 4 razy
mi się to podoba... tak to nie przepadam za gabarytami ale od czasu do czasu garnę się z gabarytem i czasem lobię się potrudzić przed wjechaniem w zakręt ;D
mi to bez różnicy ale brak ich spowodowałby ubogość gry ;d
Poprawiłem błędy ortograficzne// SonyKroket
_________________ Jeśli pomogłem, odwdzięcz się :) Wystarczy, że klikniesz pomógł :):P
Truck3r :)
Ja jestem bardziej za tym aby zrobili path zmieniający gabaryty na dłuższe i by było ich więcej. A więc mianowicie przyczepy mogły by byś specjalistyczne i przegubowe, rozciągane oraz co by było rozwiązaniem skręcane osie u naczepy i niezależnie od skrętu ciągnikiem tylko na klawiaturze numerycznej.
To spowodowało że gra stała by bardziej realistyczna zwłaszcza dla osób lubiących DUŻE rzeczy !!!!!
_________________ "Pacieża i wódki nigdy się nie odmawia"
Pomógł: 2 razy Wiek: 21 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 47 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2010-04-18, 22:16
Jak dla mnie to Gabaryty fajna sprawa. :) ale mam pewne zastrzeżenia. Otóż:
1. Mogło by być ich więcej. Na terenie Niemiec widzimy dużo elementów elektrowni wiatrowej konstrukcji stalowych na budowę hali czy też np. kilka wagonów tramwajów co mi się kilka razy udało zobaczyć.
2. Mogły by być dłuższe i być wyposażone w koguty.
3. Pojawiać się częściej w nocy bo wtedy można z nimi jeździć.
4. Na parkingach powinny znajdować się specjalne miejsca abyśmy mogli z nimi zaparkować. Bo np. jak wiozę koparkę to zawsze zahaczam czymś na parkingu jak pasuje się w stojankę.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 120 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2010-07-14, 10:24
Gabaryty są super a odnośnie skrzyżowań jak gabaryty się nie mieszczą to trzeba zwolnic, a nie 150 i bum ;) Ja pokonuję (z gabarytem) skrzyżowania z prędkością najwyżej 20 km/h trochę wyjeżdżam na przeciwny pas (tylko na chwilę) i gitara zakręt lub skrzyżowanie pokonane :D
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Sty 2010 Posty: 277 Skąd: okolice Warszawy
Wysłany: 2010-07-18, 21:51
Absolutnie nie zgadzam się z " -=franio97=-".
Lubie sobie pojeździć z gabarytam...nudzą się zwykłe naczepy a taki gabaryt to fajna odmiana...co prawda czasami są denerwujące gdy Al zastawi cię tak, że nie masz jak skręcić czy coś ale GTS to w końcu symulator jazdy tirem a na drodze można różne ładunki spotkać.
POZDRO.
_________________ <<< JEŚLI POMOGŁEM --> daj pomógł >>>
Gabaryty są fajne pod tym względem bo musisz ich pilnować musisz uczyć sie łamać w ciężkich warunkach .....A gdy ktos nie ma cierpliwości to po 1 dniach usuwa je do kosza ...:P
_________________ Jeśli mnie nie ma pewnie gram w cs lub dłubie w zmodelerze :D
Uwielbiam gabaryty, dla nich wgrałem sobie MANa z dwiema osiami z tyłu i jechane! Dla wielbicieli takich ładunków polecam kanał na Youtube niejakiego fox333pl.
Mam nadzieje, że w kolejnych wersjach gier będzie więcej gabarytów, bo stanowią wyzwanie, ale popieram że powinny być dłuższe czy nawet szersze by oprócz wyglądu były trudniejsze w przewiezieniu, kto wie czy za jakiś czas nie będzie jeszcze dodatkowo pilota i eskorty w grze do takich ładunków. Poczekamy, zobaczymy.
Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 142 Skąd: Z domku
Wysłany: 2010-11-06, 21:17
John Dere kopiuje posty...
Wg . Gabaryty urozmaicają grę , można sie nad nimi pomeczyc , ale tak jak samuraj powiedział do gabarytu z prawdziwego zdarzenia trzeba by pilotaż masa papierów i wiele zezwoleń ( np. takie jak certyfikaty ADR ).
Ostatnio zmieniony przez piotreks34 2010-11-06, 21:20, w całości zmieniany 1 raz