Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
misiek20 napisał/a:dobra gra na stare i słabe kompy :D
Wcale, że nie na słabe kompy, bo na lepszych też jest dobrze :) Polecam Ci tą grę ponieważ sam w nią grałem i myślę, że to najlepsza część z serii 18 WoS.
Ostatnio zmieniony przez Biggy 2010-10-30, 10:19, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 18 razy Wiek: 15 Dołączył: 26 Kwi 2010 Posty: 693 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-11-03, 18:11
Ah, kiedyś ta gra to był hit. Pamiętam kupiłem w gazie "gry" chyba paczkę 18 wos i 18 wos apocalipse. Haulin mi jeszcze nie odpalał na tamtym kompie i zainstalowałem Across America. Przeżycia pamietam do dziś :) Bardzo fajnie że AI zjeżdżało na stacje benzynowe ;) Dopiero po roku miałem nowego kompa i AA odszedł w odstawkę i przyszedł czas na haulina.
_________________ Pomogłem? Wciśnij pomógł.
Jeśli piszesz na GG przedstaw się nickiem z forum. W przeciwnym wypadku zablokuję Cię.
misiek20 napisał/a:dobra gra na stare i słabe kompy :D
Wcale, że nie na słabe kompy, bo na lepszych też jest dobrze :) Polecam Ci tą grę ponieważ sam w nią grałem i myślę, że to najlepsza część z serii 18 WoS.
Nie musisz mi polecać, mam tą grę i jest fajna
_________________ Czekamy na ETS2!!!
JESTEM DYSLEKTYKIEM
szkoda że w ETS nie zajeżdżają na stacje benzynowe a a across america to jest fajna gra tylko gdy pracownik lub kumpel wjeżdża do firmy to znika albo ja się rozmaia przez SB radio i jade za kumplem a potem drugi kumpel jedzie to ten przedemną znika
Ostatnio zmieniony przez kamil1997rok1 2011-01-01, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
ja w nia gram i rozmawiają przez cb radio i włącz lusterka to go zauważysz następne osoby tylko że jak jedziesz powyżej km i tiuningujesz auto to mandat daję
tak across to hit czy moglibyście mi wskazać miejsce gdzie za darmo można pobrać te gre? o i te auta na stacji to jest git takie coś też jest w pedall to the metall to są gry szkoda że już niewzorują sie na acrossie
Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 606 Skąd: Biłgoraj / Bari
Wysłany: 2011-07-16, 21:15
AresXX22 Dopiero teraz ten dział zobaczyłem i twoje pytanie , ale jak bym widział to wcześniej dostał byś warna za pisanie o linki do gier żeby pobrać z neta .