Ogłoszenie 

Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum GTS.ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Problemy Nowego.
Autor Wiadomość
`STIG 
( √ιק )

Wysłany: 2012-01-30, 12:48   Problemy Nowego.

Witam mam małe problemy z kilkoma rzeczami w GTS,niezbyt mi to przeszkadza ale chciałbym to ponaprawiać jeśli się da.

1 - Mam problem z mapą od Mario 8.3 Final,chodzi mi o nazwy miast w GPS a na drogowskazach,ktoś już pisał o tym ale nie napisał jak to zmienić tak by gdy np wjeżdżamy do Francji były na GPSie nazwy miast Francuskich a nie Niemieckich.

2 - Zaczynam karierę od nowa na tej mapce i po wyborze na początku gry miasta Niemieckiego startuje z UK,kierownice mam po lewej stronie i tu problem z kierunkami,gdy uruchamiam lewy kierunek i skręcam w lewo on od razu gaśnie i to samo z prawym.Jestem zmuszony używać awaryjnych do sygnalizowania skręcania.

3 - Moja kabina jest za wysoko,gdy wjeżdżam na stacje zatankować mam wrażenie że zawadzę o zadaszenie stacji,gdy mijam inne ciągniki są niższe od mojego,zainstalowałem moda który niby to naprawia ale nic z tego,moja wersja GTS 1.32.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach