Ogłoszenie 

Euro Truck Simulator

Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download . Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc . Przepraszamy za utrudnienia .
Administracja Forum GTS.ITruck.pl .

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z konwertem
Autor Wiadomość
~kosa99 
User

Wysłany: 2012-01-11, 18:47   Problem z konwertem

Mam problem z konwertem. Robię wszystko wg tego: http://gts.itruck.pl/topi...ts-a-vt3637.htm ale mi to nie działa :/ Próbowałem na kilku pojazdach i przy każdym wyskakiwał taki log:

18:44:25 : [unit] File '/def/initial_save/normal/game.sii':
18:44:25 : [unit] The unit 'start.truck' of type 'vehicle' has dangling pointer (to 'vehicle.daf.xf.a') in the attribute named 'permanent_vehicle_data'.
18:44:25 : [unit] File '/def/initial_save/normal/game.sii':
18:44:25 : [unit] The pointer to 'vehicle.daf.xf.a' looks like dangling pointer.
18:44:25 : load_unit_tree() - Failed to load unit tree from file (/def/initial_save/normal/game.sii)
18:44:25 : .\management\game_ctrl.cpp(613): ?create_economy@game_ctrl_u@prism@@IAEXABVstring@2@@Z: Unable to create economy unit!

No i nie wiem o co chodzi...

~papas78 
User

Wysłany: 2012-01-27, 22:55   

powiem Ci tak , w 99% nie działa ta metoda [ konwert musi byc jeszcze zmodelerem zrobiony }

~damian85412 
User

Wysłany: 2012-02-02, 21:34   

kolego napisz do mnie na gg to ci to zrobie za freee gg 37122423

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach