Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
tnie wam sie pewnie dlatego ze macie za duzo w folderze mod. Aby zmniejszyc wage lancuchow najlepiej bedzie jak zrobic cos takiego:
plik Lancuchy otworzycie w winrar. Przeniesiecie folder vehicle na pulpit. Wejdziecie w: vehicle/truck/definition ,z niego wybierzecie sobie trucka ktorym smigacie i pozostale ktore was nie interesuja usuniecie z folderu. Klikacie prawym przyciskiem myszy na folder vehicle i dajecie dodaj do archiwum. Zmieniacie: format archiwum na "ZIP", metoda kompresji na "bez kompresji" i nazwe na "moje.scs"(nie moze w nazwie byc ".zip"). Klikacie ok i powstaly plik kopjujecie do folderu mod. Oczywiscie wczesniejscego moda usuwamy z folderu mod, lecz mozna zrobic jego kopie np. na pulpicie, wrazie jakbyscie chceili zmienic trucka.
Napiszcie jakie trucki nie dzialaja to postaram sie to poprawic.
Pomógł: 20 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 315 Skąd: Skąd
Wysłany: 2010-02-01, 14:34
Łańcuchy działają, ale jak dodałem ciągniki z tego http://gts.itruck.pl/topi...class-vt202.htm konkretnie Premium A klasa, niestety ale nie działają, jak można prosić o poprawie tego będę wdzięczny.
Pomógł: 20 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 315 Skąd: Skąd
Wysłany: 2010-02-01, 22:35
Nie bardzo wiem jak to mam napisać :oops: .
Interesuje mnie Renault Magnum A Klasa (oryginał) ma łańcuch.
Po dodaniu moda z Renault Premium A klasa (zastępuje Magnum A klasa) już niestety bez łańcuchów.
Dodam jeszcze, że mam wgrany twój mod na wszystkie ciągniki z łańcuchami, po podmianie jakiegoś ciągnika łańcuchy znikają. Nie wiem czy tak to miałem wytłumaczyć :oops: