Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lut 2010 Posty: 46 Skąd: Des Moines/Iowa
Wysłany: 2010-06-26, 00:12
Napewno się pojawią w Polsce ale zdjęcia tych Skakanek 730!Nie sądze by były w salonie Scanii w sprzedaży a to dlatego jak dobrze pamietam model 620 nie był w naszym kraju dostępny.Jak mnie pamięć nie myli to 1 model Scanii R620 jest zarejestrowany i jeżdzi po naszych zajebistych drogach.
_________________ #2 Paul Gray/Slipknot (1972-2010)
Co do ludzi ktuży sądzą że volvo będzie miało owiele mocniejsze silniki, powiem jedno
volvo stosuje 6 cylindrowe silniki w europejskich modelach a scania ma 8cylindrowe. Więc 700km to chyba maksimum dla takiego silnika chociarz niewykluczone że inżynierowie z volvo zrobiom troche mocniejszy motor...
_________________ Czekamy na ETS2!!!
JESTEM DYSLEKTYKIEM
Pomógł: 7 razy Wiek: 15 Dołączył: 16 Sty 2010 Posty: 277 Skąd: z miasta
Wysłany: 2010-07-26, 21:41
co do scni r730 to widziwłem 3 w szczecinie pomorskom rejestracjom na rozładunku a co do volvo czytałem że wyjdzie ni pamietam jakie fh ale ze bydzie miała 750km
wezcie to samochod ciezarowy... a veyron ma 1001 km i w miescie pali 40 na 100 !\
ale to bez znaczenia bo scania jest lepsza od volvo.
Ale i tak wiem, ze nawet jesli volvo bedzie niedlugo miec trucka z 800 konnym silnikiem to Polska zrobi jelcza z silnikiem 1800 km i bedzie zapierniczal jak rakieta :] ( ale to mazenia niestety :[ )
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Sty 2010 Posty: 277 Skąd: okolice Warszawy
Wysłany: 2011-02-17, 23:06
Scania i volvo super , w sumie to nie dziwie się że w Polsce nie ma tych Scani wiele skoro są przepisy, które mówią o dopuszczalnym ładunku więc po co firmach transportowych tak drogie ciągniki z takim dużym zapasem mocy skoro nie wykorzysta się jej na 100%. U nas moim zdaniem 400-500 koni spokojnie wystarczy do zwykłego zestawu takiego co na co dzień się widuje.
_________________ <<< JEŚLI POMOGŁEM --> daj pomógł >>>