Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2010-11-26, 13:21
No dokładnie kolego i tak będzie trzeba dowieść towar bez względu na to ile będzie trzeba płacić. Ale coś mi się wydaje że będą bramki bo A4 którą kończą stawiają bramki. Ale ja sam osobiście nie moge tego potwierdzić ponieważ dawno w tamte rejony nie zaglądałem
A wracając to pierwszej strony. Najlepszym rozwiązaniem są winety. W Niemczech jak masz przejechać 750km musisz zapłacić 1400€. A jak masz zamiar jechać inną autostradą to musisz myśleć jaki kawałek będziesz musiał przejechać. A ponad to potrzebujesz wiedzieć ile mnie więcej zajmie Ci jechanie tego odcinka ze wszystkimi pauzami i wogóle. A w Polsce kupujesz winete i jedziesz na niej ile chcesz i zapłacisz za to 50zł. Ale za to musisz kupować codziennie;p
Wysłany: 2011-01-18, 16:18
No tak w Polsce by sie sprawdziły winety... Ale też nie możemy porównywać sie do Niemców... Bo przecież ile oni mają autostrad a ile my... A poza tym w Niemczech mają Toll Collect.. A jak już musisz kupić winete w Niemczech to kupujesz je na autostrady którymi pojedziesz i nie możesz zmieniać trasy...
Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 606 Skąd: Biłgoraj / Bari
Wysłany: 2011-01-18, 16:30
NorbiWTL02, dobrze mówisz i to jeszcze w jakim stanie mają autostrady, a ile tam jeździ ludzi, a ile u nas ?
A i dodam jeszcze, że w Niemczech trzeba jechać tą autostradą, którą się ustaliło i to jeszcze są wyznaczone godziny, kiedy masz być na danym odcinku autostrady .
Wysłany: 2011-01-18, 19:46
B@rT, Tak dokładnie jak mówisz, a jak cie jeszcze sztau złapie to dopiero musisz gnać... Ehh... Na temat naszych polskich dróg to, aż żal za serce łapie... Ale co zrobimy do czasu kiedy zrobią dobre drogi (może to nigdy nie nastąpić) trzeba jeździć po tych wybojach... Ale jak zwrócisz uwagę komuś z wyższych sver to ci powiedzą, że pieniędzy niema... A jak się zapytasz gdzie jest 90% pieniędzy z unii to ci powiedzą, że już zostały wykorzystane... A tak naprawdę to nieprawda wszystko poszło na rozbudowę ale jakieś willi jakiegoś dupowłaza który podpisał głupi papierek i przyczynił się do rozbudowy krajowych dróg...