Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
witam i proszę o dodawanie swoich opini na o grze rig n roll (oczywiście jeśli ktoś ją ma)
to ja zaczne
gra jest fajna, wiernie odwzorowuje jazde tirem
co do mapy jest duża i bardzo ładnie wykonana
ciężarówek jest 13 i mogło być ich więcej
freightliner argosy (startowa)
freightliner classic xl (jeżdże nim)
freightliner century
freightliner conorado
kenworth w900
kenworth t2000
kenworth t800
kenworth t600 (jeździłem nim długo)
peterbilt 378
peterbilt 379
peterbilt 387
sterling a-line
western star 4900
jak by ktoś miał pytania dotyczące gry to chętnie na nie odpowiem (nie na PW tylko tutaj)
_________________ Czekamy na ETS2!!!
JESTEM DYSLEKTYKIEM
Pomógł: 3 razy Wiek: 35 Dołączył: 01 Mar 2010 Posty: 24 Skąd: Chorzów
Wysłany: 2010-09-03, 06:15
witam.mam pytanie co do skrzyni biegów w tej grze..widziałem w poradniku że jest tak
0 (zero) – Neutralny (jałowy) bieg; klawisza używamy tylko wtedy, gdy jeździmy z ręczną skrzynią biegów!
1, 2, 3, 4, 5, 6 – kolejne biegi; podobnie jak wyżej klawiszy odpowiedzialnych za poszczególne przełożenia używamy tylko podczas gry z ręczną skrzynią biegów.
- (minus) – sprzęgło; klawisz używany w przypadku ręcznej skrzyni biegów – by zmienić bieg należy, tak jak w prawdziwym samochodzie, przytrzymać wciśnięte sprzęgło (jego klawisz) a następnie wrzucić bieg (wcisnąć wybrany klawisz cyfry).
chodzi mi konkretnie o to że posiadam kierownice GD25..czy da się na mej skrzyni ustawić właśnie te biegi na manual??????skrzynia ma ma 6 biegów plus wsteczny.....
Kupiłem tą grę i muszę przyznać że jest TOTALNIE DO D... :) (pls, nie ostrzegajcie mnie Admini... ;P)
Grafika jest O WIELE GORSZA OD (nawet) EURO TRUCK SIMULATOR
naprawdę nie polecam. strata kasy. 50 zł to o wiele za dużo. dalbym za nia góra 30 zł
Ja kupiłem ją nie dawno za 39.95 z allego z przesyłką 9.90 i gre sobie chwalę jest bardziej zaawansowana niz ETS,GTS,UKTS i wszystkie 18WOS bynajmniej ja tak sądze i chwale sobie ją...Mam kierownie firmy Tracer i w RnR jeździ mi sie ną bardzo dobrze...model jazdy jest niedopracowany na klawiaturze ale na kierownicy...ludzie nigdy mi sie tak dobrze nie jezdziło,ja ją polecam jest o wiele realniesza niz wszystkie europejskie symulatory (i nie tylko) jakie wymieniłem...ja ją oceniam na 8 na 10 ponieważ w wielu miejscach jest niedopracowana grafika ale gre się chwali a i tylko mała jest mapa ale jadąc nie odczuwa się tego za bardzo...i zaskoczyło mnie nitro jak go używasz, ciężarówkę ciężko jest opanować.
Gram w R&R jakiś czas. Gra była oczekiwana przeze mnie kilka dobrych lat. W międzyczasie obgrałem chyba wszystkie dostępne gry o ciężarówkach - od 18 WoS Hard Truck, King of the Road i serię 18 WoS inne. Moim zdaniem - tyle lat pracy poszło na marne. Grafika nie dorównuje GTS i innym również starszym grom - jak 18 WoS ALH, fizyka zachowania pojazdu, a szczególnie naczepy - fatalna (jak może każda naczepa nachodzić przy najmniejszych prędkościach - wiem że są systemy skrętu kół naczepy, ale bez przesady). Skrzynia biegów tylko 6-cio przełożeniowa to archaizm - nawet w USA. Ale muszę przyznać, że przykuła mnie do kompa na długie chwile i dalej w nią gram - a przyczyną jest fabuła. Początkową histarię przeszedłem do końca, niejednokrotnie powtarzając etapy (za pierszym razem nie raz nie wyszło). Ale nawet teraz zdażają się smaczki w postaci ćwiczeń wojskowych rezerwy :-) . Polecam - dobry przerywnik w szarej codzienności.