Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
LS 2011 chyba jeszcze nie wyszlo a Agrar S 2011 juz wyszło super grafa podobno fajna gra ale optymailizacja lezy czyli na takim kompie co mafia 2 dziala na full to ta gra sie tnie ...
Tu jest napisane na jakich procesorach nie pójdzie a na jakich pójdzie
uwaga!!!!!!!!!!!!!
gra nie pujdzie na tych procesorach
AMD Athlon
AMD Athlon XP
AMD Sempron
Intel Pentium III
Intel Itanium
Intel Itanium 2
Transmeta Crusoe
ponieważ one nie obsługuja technologi sse2
nie ważne ile GHZ
a jeśli ktoś ma te z nizej wymienionych to może pobierać spokojnie
AMD Opteron
AMD Athlon 64
AMD Sempron (Tylko wersje Socket 754)
AMD Turion 64
Intel Pentium 4
Intel Pentium D
Intel Pentium EE
Intel Pentium M
Intel Celeron
Intel Celeron D
Transmeta Efficeon
i nowsze !!!
To naprawde super ktos ma 2 lub wiecej rdzeni i nie bedzie plynnie chodzic bo gra nie jest przystotswana do tego typu procesoru ... zal kto takie gry wydaje
Koledzy a gdzie LS2011 można dostać lub po cichu mówiąc "drapnąć" z netu pełną wersję? Bo z netu już na pewno można, bo na pewno gdzieś już jest.
_________________ M A N to jeden z nielicznych na rynku producentów ciągników siodłowych oferujących maksymalny uciąg, bo aż 250 ton. Na zdjęciu MAN TGX V8 41.680 8x4 firmy MICRO-TRANS.
Ok już mam tego ls2011 ale jak go zainstaluję to tam trzeba crack-a skopiować a ja nie bardzo wiem do jakiego folderu go skopiować. A na dodatek to ten crack jest spakowany winrarem i tam jest w archiwum taki plik game.exe i to chyba właśnie ten crack. Proszę o pomoc na pw bo wiem że to nie dział pomocy a tym bardziej to nie forum o tej grze tylko newsy.
_________________ M A N to jeden z nielicznych na rynku producentów ciągników siodłowych oferujących maksymalny uciąg, bo aż 250 ton. Na zdjęciu MAN TGX V8 41.680 8x4 firmy MICRO-TRANS.
Ostatnio zmieniony przez jan200 2010-10-22, 13:46, w całości zmieniany 1 raz
A ja niestety pirata nie mam bo kupiłem grę w Empiku w Iławie, więc proszę cofnąć to ostrzeżenie.