Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Jeżeli twój truck za wolno przyspiesza i ma zbyt małą maksymalną prędkość (jedzie ca. 70-80 km/h) to wykonaj to
0. Begin
1. Wejdź do katalogu z savem i otwórz plik game.sii
2. Szukaj linii "torque"
3. Jak znajdziesz coś podobnego do tego to zwiększ parametr torque
Powiem tak,mapka jest the best.Jest Wrocla,Poznan,Szczecin i jak narazie znalazlem malutki blad na tablicy zamiast Szczecin jest napisane Sczeczin.Ogolnie 5/5 :)
Wysłany: 2010-12-03, 14:51
Artek, oczywiście przy kopiowaniu nie dałeś linku do oryginalnego tematu jak autor modu prosił.
Co do samej mapki jedyne co mi się w niej podoba to znaki. Reszta tzn. drogi, miasta (Szczecin ma układ ulic z Hamburga) to taka mapa SCSu w gorszym stylu. Moim zdaniem powinna wyjść jedna Reiskorn ale porządna a nie 10 a każda do kitu.
Pomógł: 18 razy Wiek: 15 Dołączył: 26 Kwi 2010 Posty: 693 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-12-04, 14:08
Swietnia mapa. Też mam drogi czerwone niektóre, ale to wina tego, że pobrałem tą dla 1.32 a mam patch 1.04. Właśnie robię update. Zaraz wam dam kilka fotek z trasy pierwsze :)
Ps. Mapa jest trak dobra, że nawet jak jest godzina 13 i jest mgła auta włączają światła.
buiaha ale ta mapa na 1.32 to nie wypał. Na pusty folder mod nie odpala, tylko wywala z gry... I reinstal gts... musze robić
_________________ Pomogłem? Wciśnij pomógł.
Jeśli piszesz na GG przedstaw się nickiem z forum. W przeciwnym wypadku zablokuję Cię.
Ostatnio zmieniony przez mirinda125 2010-12-04, 14:22, w całości zmieniany 1 raz