Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Witam !
Gram na tej mapce od kilku dni, przejechalem na niej juz jakies 5 tys km
Za caloksztalt mapki daje 9/10, poniewaz nigdy wczesniej nie spotkalem sie z tak dobra i dopracowana mapka.
Mam jednak pare zastrzezen, oczywiscie nie odbijaja sie one na ogolnej ocenie mapki, ale moglyby jeszcze bardziej umilic jazde po niej. Otoz tak:
- po przejechaniu takiej odleglosci, jazda zaczyna sie nudzic, samym poboczem moja srednia predkosc na autostradzie to 190-200 km/h (lekka modyfikacja :D). A na poboczach moglyby byc jakies utrudnienia w stylu patroli policji, czy np lezacego zwierzaka, czy cos takiego
- rowniez spotkalem sie tylko z 3 robotami na drodze. Wygloda to swietnie, te zolte pasy, zakazy, znaki, slupki itd. Ale na upartego mozna jechac nawe po tym odcinku ktory jest w remoncie. A moglby byc tam jakis suprise w stylu wystajacej rury czy ogromnej dziury
- AI jezdzi tak dobrze ze az sie lezka w oku kreci. Co to znaczy.. Znaczy to ze brakowalo mi jakiegos wypadku, karetek, zablokowanego ruchu, czy jazdy tylko jednym pasem.
- w kazdym kraju zajazdy wygladaja tak samo. A przeciez kazdy moglby byc inny, powiedzmy w innym stylu dla innego kraju ; )
- Polska.. Ach te drogi xD fajnie ze w jednym miejscu prawie dachowalem moim volvem przy 150 km/h.. Ale tylko w jednym miejscu byly takie wyboje :P
- no i w jednym miejscu spotkalem sie z niewidoczna sciana, ktora musialem omijac jadac autostrada pod prad. Ale przeciez sie zdarza ;D
Nie chcialby mowic ze autor mapki zawalil fajny pomysl, bo wykorzystal go w 90%.. Mapka jest SWIETNA ! Jednak tych kilka szczegolow mogloby polepszyc jej range ;D podkreslam ze daje mapce 9/10 :)
Mapka będzie na pewno cały czas się rozwijała, więc lada chwila powinna pojawić się nowa wersja...
Już na początku stycznia 2012 będzie do pobrania mapka z numerkiem 1.12.
Będą także nowe Polskie miasta, a tu macie jedną z fotek z notatnika...pozdrawiam.
_________________ Jeśli pomogłem daj POMÓGŁ...
Ostatnio zmieniony przez miro 2011-11-27, 22:07, w całości zmieniany 2 razy