Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 606 Skąd: Biłgoraj / Bari
Wysłany: 2011-07-08, 23:10 Mapa Mario 8.3 dla GTS 1,32, ATS
Zakazów nie było.
Mod z innej strony.
Nowości w wersji 8.3:
[spoiler]
- Zmieniono przejście do autostrady na południe od Mediolanu z sieci wiaduktów. Dodane port, hotele i stacje benzynowe.
- Zmieniono autostrady w Maladze. Poprawiono ostre zakręty.
- Zmiana nazwy znaków dla miasta Bruksela (Bruksel - Brussel).
- obsługiwane wszystkie światła miasta Szallum do Kairu i na zachód od Trypolisu. Prawie wszystko działa.
- przeprojektowany miasta Odessa. Pojawił się port.
- Poprawiono drobne błędy i nieścisłości na mapie.
Nie rozpocząć nową grę. Sejfy z wersją 8.1 i 8.2 - na bieżąco.
http://www.multiupload.com/QFJZMZU9Z6
Tu jest spolszczenie miast (moje przerabianie także może być parę błędów), należy podmienić plik city w pliku z mapą. Trzeba wejść w GTS_1.32_final_ru.scs\def\ i wyrzucić stary plik city i zastąpić go nowym.
w tej mapce jest bardzo duży błąd bo gdy chce żeby kierowca odpocząć na stacji benzynowej lub w hotelu gdy włanczam spanie to pokazuje się cały czarny ekran i czas się nie odlicza gry też nie mogę wyłączyć wtedy.Jeśli mógłby ktoś to naprawić albo czy można wyłączyć zmęczenie kierowcy w tej grze ?
matixxx napisał/a:w tej mapce jest bardzo duży błąd bo gdy chce żeby kierowca odpocząć na stacji benzynowej lub w hotelu gdy włanczam spanie to pokazuje się cały czarny ekran i czas się nie odlicza gry też nie mogę wyłączyć wtedy.Jeśli mógłby ktoś to naprawić albo czy można wyłączyć zmęczenie kierowcy w tej grze ?
Po prostu czekaj aż zniknie czarny ekran, wydaje mi się, że tak z 1.5 min trzeba czekać i wszystko będzie OK.
Do ~12Bernard12 powiem to jest najlepszy serwer i na nim zawsze szybko pobiera zależy kto ma jaki internet a ty chcesz na inny serwer nikt nie zmieni bo on jak dla mnie jest najlepszy i szybki