Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 4 razy Wiek: 18 Dołączył: 15 Sty 2010 Posty: 128 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-01, 13:11
Mercenien napisał/a:TE koła w naczepie powinny być skrętne ;P
A czy jest w ogóle jakiś mod co daje skrętne koła w naczepach? Bo mi się wydaje, że nie. Nawet oryginalne gabaryty w GTS'ie się nie skręcają. Ja bym nie narzekał.
Osobiście mi się ta naczepka nie podoba, ale pomysły włochów są fajne i godne uznania.
Pomógł: 18 razy Wiek: 15 Dołączył: 26 Kwi 2010 Posty: 693 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-05-01, 13:23
Max93 napisał/a:
Mercenien napisał/a:TE koła w naczepie powinny być skrętne ;P
A czy jest w ogóle jakiś mod co daje skrętne koła w naczepach? Bo mi się wydaje, że nie. Nawet oryginalne gabaryty w GTS'ie się nie skręcają. Ja bym nie narzekał.
Osobiście mi się ta naczepka nie podoba, ale pomysły włochów są fajne i godne uznania.
Gabaryty oryginalne w GTS nie potrzebują skrętnych kół bo mają 2-3 osi. A tutaj jest z 5 (nie liczyłem) i w realu takie coś by nie skręciło. Ogladałem przeprowadzki gigantów na Discovery i albo się same skręcały albo trzeba było ręcznie ustawiać, jakby w tej naczepie AUTOMATYCZNIE się skręcały to by było fajnie
_________________ Pomogłem? Wciśnij pomógł.
Jeśli piszesz na GG przedstaw się nickiem z forum. W przeciwnym wypadku zablokuję Cię.
SCS nie wymyślili ale są osoby ktore potafiły by to zrobić. Dla mnie ta naczepa jest w tej chwili bez sensu głupio wygląda tyle kól i żadne nie skreca. Ale pomysł bardzo fajny 6 osi;)
Sciągnął bym gdyby były 4 osie które nie skręcają