Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 51 razy Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2010 Posty: 329 Skąd: Liverpool UK
Wysłany: 2010-03-27, 10:39 SILO Trailer
Przedstawiam tutaj mój model prezentowany na łamach "wasze prace" model ukończyłem i chcę sie nim z wami podzielić.
Model wykonany specjalnie dla forum gts,itruck,pl więc jeśli spotkacie go gdzieś indziej to znaczy że ktoś go stąd tam posłał.
Oczywiście nie mam nic przeciwko kopiowaniu. Poza tym piszcie wasze opinie na PW napewno przeczytam.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 18 Sty 2010 Posty: 102 Skąd: STW POŁUDNIE
Wysłany: 2010-04-27, 20:03 Re: SILO Trailer
"ToMy"]Przedstawiam tutaj mój model prezentowany na łamach "wasze prace" model ukończyłem i chcę sie nim z wami podzielić.
Model wykonany specjalnie dla forum gts,itruck,pl więc jeśli spotkacie go gdzieś indziej to znaczy że ktoś go stąd tam posłał.
Te naczepy widziałem jakieś 3 tygodnie temu na Rujskiej stronie . Czyżby przywłaszczasz sobie czyjeś mody?? . :evil:
Ostatnio zmieniony przez daf125 2010-04-27, 20:17, w całości zmieniany 4 razy
Pomógł: 11 razy Wiek: 18 Dołączył: 22 Sty 2010 Posty: 277 Skąd: okolice Warszawy
Wysłany: 2010-07-16, 21:56
Naczepki są super tylko jak dla mnie za mało ładunków przewożą...według mnie to powinny przewozić wszystko co jest oryginalnie w cysternach w GTS czyli np:ropa, nawozy,benzyna itd.