Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Cześć...tutaj możecie pisac i wstawiać fotki waszych modeli...ja mam (jak na razie)
Man TGA (JET) (naczepa-beczka)
Man TGA (Shel) (solówka-beczka)-Mam dwa takie modele tylko w innej skali
Man TGA (wóz strażacki)
Man TGA (Gardena) (solówka-kontener)
Man TGA (jakieś niemieckie piwo) (tandem-chłodnia)
Scania 124l (sam ciągnik siodlowy)
Scania 124l z nosem (naczepa niskopodwoziowa-rakieta kosmiczna USA)
Kenworth (tu też jakieś niemieckie piwo) (naczepa-chłodnia)
Więcej nie mam (zauważyliście że mam prawie same many? Są najłatwiej dostępne)
Teraz wy...fotek nie mam...czekam na wpisy może powiększe swoją kolekcję...większość modeli mam osobowych...a razem mam 36 modeli aut (razem ciężarowych i osobowych)
Ostatnio zmieniony przez GrubSon 2010-08-26, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 7 razy Wiek: 15 Dołączył: 16 Sty 2010 Posty: 274 Skąd: z miasta
Wysłany: 2010-08-26, 19:39
moja kolekcja to
renault magnum ae do przewozu aut
renault magnum ae ciagnik siodlowy
frghliner cascadia
fraghliner white
volvo fh12 i fh16 ciagniki siodlowe
scania r620 r550 i r 50 tez ciagniki
man tgx i tga ciagniki
iveco stralis ciagnik
i moj ulubieniec scania r620 legenda od ristimy
a osobowych ni chce mi sie wymieniac za duzo tego
Ostatnio zmieniony przez samurajx 2010-08-26, 19:42, w całości zmieniany 3 razy
Pomógł: 4 razy Wiek: 18 Dołączył: 15 Sty 2010 Posty: 128 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-26, 20:36
Ja mam dużo samochodów.
Mój ulubiony to model Mercedesa Actrosa MP1 z naczepą bórtową Servitzi Autotrasporti Europei (w skrócie SAE)
Scania 124L
Volvo FH12
i dużo innych.
Największą moją część zajmują osobówki.
W sumie może być tego wszystkiego powyżej 50 sztuk
Ja mam sporo, ale najbardziej mi sie podobają firmy herpa (mam takich 4) a innych to mam od groma ;)
z herpy to tak:
Renault AE (stare) z naczepą niskopodłogową BRAVO
DAF XF 105 SSC (najwyższa kabina ze światełkami tymi seryjnymi) z naczepą podkontenerową i na niej TANK (czyli taki kontener cysterna) 30ft HOYER
Mercedes Actros NAJNOWSZY (wygrałem na zlocie w Opolu w konkursie rysunkowym ;PP) edycja koleksjonerska (bez naczepy)
Mercedes Actros 3 osiowy (ten taki jakby mniejszy xD) bez naczepy
i to wszystko. nie chce mi sie pisac o tej calej reszcie tych innych modeli, ale jednen z nich to np. Magnumka z naczepą nickopodłogową LOW DECK.
ja zbieram na modele Actrosa z naczepami a tak to jedyne 2 którymi moge sie pochwalić to modele UAZ-ów(taka ma szajba):
Hunter(następca 469b)
39625 (tzw Ogórek,następca 452)-mam go w podpisie(ale prawdziwy samochód nie model)
a oprócz Actrosa w swej kolekcji chce mieć pare KAMAZ-ów,ZIL-a i KRAZ-a (mam dojście do tych modeli :-)
Ostatnio zmieniony przez UAZMarcin 2012-01-21, 08:21, w całości zmieniany 1 raz