Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Witam nie wiem czy wam się to spodoba ale mam taki pomysł jeżeli chodzi o VS a mianowicie o Tabor w tym temacie można by wystawiać samochody tak jakby na sprzedasz i naczepy tak samo, że na przykład Biedronka sprzedaje Volvo i dajmy na to mikro-trans odkupuje to tylko taki przykład to takie jakby nasze otomoto.pl co wy na to?
do tego waszego pomysłu zwyczajny dział wystarczy. I tak wątpię, żeby więcej niż parę ogłoszeń się tam pojawiło. Ludzie nie porywajcie się z motyką na księżyc. Co za pomysły, żeby osobną stronę tworzyć :)
Ale ideę giełdy popieram.
_________________ Jeśli pomogłem odwdzięcz się - kliknij Pomógł :)
!! STOP BYKOM !!
"Z motyką na wiatr" jak już.I mam do Ciebię prośbę bednarz15all, czy mógłbyś nam tak dział stworzyć? Masz jednak większe możliwości od nas więc bardzo cię o to proszę.Gdyby dało się taki dział stworzyć wtedy wybrać osobę odpowiedzialną za tą giełdę i porządek na niej,mogę się tym zająć,ale to mniej ważne najważniejszy jest ten dział,jeśli możesz takie coś stworzyć byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
janek112 i znowu spierając się nie masz racji. Spór tyczy się tylko czy prawidłowa jest któraś z tych dwóch wersji : "porywać się z motyką na księżyc" lub "porywać się z motyką na słońce". Pogooglaj sobie nawet, a się przekonasz.
A Giełdę już stworzyłem, oto link : http://gts.itruck.pl/gielda-vf216.htm . Możecie już sobie założyć tam tematy.
pozdro
!! STOP BYKOM !!
tubaxxx, no problemos :)
Pomysł ogólnie ok. W wielu miejscach widziałem taką koncepcję, jednak nigdzie nie zagrzała miejsca na dłużej...aż sam się dziwię, bo wiele wirtualnych firm robi rotacje w taborze. Mam nadzieję, że tutaj się sprawdzi :)
!! STOP BYKOM !!