Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Ja mam skargę na kogoś kto moderuje dział PORADNIKI dokładnie nie wiem kogo ale wiem jedno że ktoś w ciągu dwóch dni usunął mi dwa poradniki bez żadnej wiadomościa ani na priv ani na poradniku. I wychodzi na to że my użytkownicy bez żadnej rangi nie możemy pisać poradników.
_________________ Windows 7
Intel Core 2 Duo
nVIDA GT 320 M 1 GB
3 GB RAM
Ja nie mam nic do nikogo...wszyscy jesteście mili,rozsadni i pełnicie to co powinniście...dostałem warna od Krystian660 ale zasłuzyłem na niego...a pochwalic chcę B@rT ponieważ mogę się z każdym problemem i prośbą do niego zwrócić i mi nie odówił jeszcze nigdy...ale z resztą o pomoc mozna zwrócic sie do każdego z was jesteście spoko...ale nasza kolezeńska strona (itruck.pl) nie jest tak wychowana jak wy bo zauważyłem że tam sam admin przeklinał na forum, gdzie tutaj to nie przejdzie...ciesze sie że mam do czynienia z takimi ludźmi... :D
Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 606 Skąd: Biłgoraj / Bari
Wysłany: 2010-09-22, 20:04
GrubSon, Dziękuje w imieniu całej ekipy gts.itruck.pl
staramy się wszyscy tak jak możemy ...
I miło nam czytać takie posty jak twój, i ludzi którzy doceniają naszą prace / starania sie o to by wam użytkownikom było na naszym forum jak najlepiej .
A co do itruck.pl każdemu sie może zdarzyć wyjść z równowagi wiec miejmy szacunek dla innych ludzi .
Tak prawda ja staram sie trzymać tą rownowagę i wychodzi mi to,wam też...nie widzałem postu z wulgaryzmem admina...ale wszyscy jesteśmy ludzmi i popełniamy błedy...