Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2010-12-10, 14:23
Artek, dla Ciebie to najlepiej wyłączyć całe forum... Wszystkie posty, które Ci nie podpasują usuwasz.
Poza tym powiesz mi wreszcie co to jest ten "samp"?
Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 142 Skąd: Z domku
Wysłany: 2010-12-10, 18:59
Tak tak ... niestety artkowi nie podobają się wszystkie posty , zwłaszcza mirindy i moje czasem także.
Artek pragnę przypomnieć że każdy ma prawo do opinii i "krytyki".
Więc każdy może wyrazić zdanie na ten temat i nie masz prawa za to dawać warna , inna sprawa gdyby ktoś mówił że jesteś np. głupi. Za to jak najbardziej dajesz warna , ale nie za krytykę i opinie publiczną...
I nie usuwaj wszystkie co jest na twój temat ... Kiedyś tak krytykowano mnie i nikomu nie śmiałem dać ani nawet ostrzeżenia słownego co dopiero warna ...
Ten "samp" to chyba spam , ale jeśli nie to samp - San Andreas : Muliplayer
Ostatnio zmieniony przez piotreks34 2010-12-10, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 606 Skąd: Biłgoraj / Bari
Wysłany: 2010-12-10, 21:32
mirinda125, ok można się żalić, ale jak jest koniec tematu no to po co dalej go drążyć?
Co takiego ci zrobił Artek że nie chcesz odpuścić tego tematu ?
Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 606 Skąd: Biłgoraj / Bari
Wysłany: 2010-12-10, 21:55
mirinda125, no z innym no to spoko ( wolał bym żeby sie już nie powtórzyła podobna sytuacja ), ale jak już coś ok można pisać jeżeli temat nie jest zamknięty po co go drążyć .
Ok koniec spamu .
Pisać w SB bo jest cicho bardzo !