Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 33 Skąd: Polska
Wysłany: 2010-01-24, 15:06
-Imię: Mateusz
-GG: 13085171
-Coś o sobie: Moje Hobby to ogólnie motoryzacja,bardziej szczegółowo to Samochody Sportowe,Osobowe a najbardziej Ciężarowe.Mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim w Grudziądzu.
Pozdrawiam ;-)
_________________ Trucker
Ostatnio zmieniony przez matrix122 2010-01-24, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
Michał
lat 18
9729971
interesuje sie wszystkim co się nawinie. Ojciec posiada firme transportową więc mam styczność z samochodami ciężarowymi praktycznie 24/7. Sam posiadam juz jak na swój młody wiek prawo jazdy kat. C i C+E zrobione w grudniu ubieglego roku. Latam w mało kilometrażowe traski solówką w dni wolne od szkoły (narazie boje sie troche naczepką) jestem uczniem 3 klasy technikum informatycznego. No i to chyba tyle co mam do powiedzenia...
-Imię: Sylwester
-GG: 11727634
-Coś o sobie:Wiec tak znam sie duzo na forum phpbb i portalach mailem w zyciu kilka stron i forum gram w ets i gts
Imię: Jarek
GG: 8901462
O sobie: moje hobby to motoryzacja, granie na keybordzie i organach. kolega jeździ cieżarówka najczesciej Scania R212 wiec czasami z nim jezdze w trasy na wakacje. Chodze do Technikum Architektury Krajobrazu. Pozdrawiam.
-Imię:Michał
-Wiek ( minimalny 14 lat ):rocznikowo 15 lat
-GG:4391815
-Coś o sobie:Interesuję się: MOTORAMI, SAMOCHODAMI OSOBOWYMI, CIĄGNIKAMI SIODŁOWYMI i GRAMI TYPU GTS
Pomógł: 5 razy Wiek: 23 Dołączył: 22 Sty 2010 Posty: 65 Skąd: Z lona matki :)
Wysłany: 2010-01-24, 17:47
-Imię: Filip
-Wiek ( minimalny 14 lat ): 21
-GG: 7694549
-Coś o sobie: Zajmuje się elektronika w samochodach, interesuje się ciężarówkami, za niedługo prawko C
_________________ Jesli pomoglem, to wiesz co zrobic :)
-Imię: Mikołaj
-Wiek ( minimalny 14 lat ): 14
-GG: 11478029
-Coś o sobie:Lubie gry symulacyjne,a najbardziej symulatory cięzarówek.Uczę się jestem gimnazjalistą.Lubie wszystko co duże i ciężkie.Interesuje sie również motoryzacją.Mogę być aktywny na forum przez wymagany czas.Lubie pomagac innym,chyba że mnie ktos uprzedzi to wtedy nie próbuje się narzucać,nie lubie natomiast bałaganu jak coś jest nie poukładane jak ktos łamie jakies zakazy.A tak nie jestem taki zły.
-Imię: Adam
-Wiek ( minimalny 14 lat ): 29 lat
-GG: 11507301
-Coś o sobie: Interesuje się samochodami ciężarowymi, mój tata jest współwłaścicielem Unitruck Iveco Wrocław. Robiłem mapki z VSM-em do Haulina oraz pracowałem nad mapką do Ets-a. Moją ulubioną marką jest Iveco oraz Man. Mam zrobioną licencje na przewóz środków łatwopalnych oraz zrobioną licencje Kierowcy zawodowego. To chyba tyle, a i znam cię na prowadzeniu forum phpBB.