Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Konrad
Skąd Jestes: Nisko
Dlaczego Ty: Chce czynnie dzialac na forum.
Gadu-Gadu: 6498240
Czy Dużo Wrzuciłeś: Nic (mam zamiar to zmienic).
BERYL - kaliber 5,56 mm, karabin szturmowy strzela ogniem pojedynczym, seriami po trzy strzały oraz ogniem ciągłym. Dostosowany jest do wystrzeliwania przy użyciu ostrej amunicji granatów nasadkowych, co umożliwia zwalczanie lekko opancerzonych pojazdów do 150 m... bla bla bla
Nasze polskie! Najlepsze!
Pomogłem? Wciśnij Pomógł ;) będę wdzięczny.
Ostatnio zmieniony przez kuki7051 2010-05-11, 10:35, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2010-05-10, 18:17
imie: Łukasz
Skąd jestes: kwidzyn do 26 maja potem telfort
Dlaczego Ty: w anglii nie mam zamiaru isc do pracy, wiec bede mogl poswiecic swoj czas, robiac cos pozytecznego dla forum
Gadu-Gadu: 6618452
Czy Dużo Wrzuciłeś: tutaj jeszcze nic ale jestem uplinkerem na forach warezowych, torrentach itp.
Imię: Mikołaj
Skąd Jestes: Kalisz
Dlaczego Ty: Byłem juz uplinkerem,lecz po jakiś zmianach na forum zabrali mi tą rangę.
Gadu-Gadu: 11478029
Czy Dużo Wrzuciłeś:Koło 50 modów.
Zauważyłem, że nie chcenie mnie za UpLinkera. Nie chcę nim również zostać. Za traktowanie mnie w ten sposób. Nie wiedziałem, że mody te które dodałem były w dziale VIP. Wziąłem je z innego forum.
Ostatnio zmieniony przez Nexil 2011-02-15, 20:42, w całości zmieniany 1 raz