Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 606 Skąd: Biłgoraj / Bari
Wysłany: 2011-01-18, 16:21 Konkurs / Sklepik
Witam !
Wpadłem na pomysł z kolegą, a także Moderatorem SonnyCrockett, żeby zorganizować konkurs .
Treści konkursu nie ujawnię, bo jeszcze nie jest ona w 100 % przemyślana .
A dokładnie chodzi mi o to, że nagroda miała być jak na razie kubek z logiem naszego forum.
Już byłem u gościa, który się tym zajmuję i powiedział mi ile w przybliżeniu może to kosztować .
Za nadruk zdjęcia na jeden kubek kosztuję 20 zł .
Jak patrzyłem w sieci jest taniej to jest plus i można zamówić, ale trzeba doliczyć przesyłkę to już się zmieniają priorytety i wychodzi tak samo jak u mnie :)
Mój pomysł jest taki, żeby zamówić większą ilość kubków, bo jeden poszedł by na konkurs, a pozostałem mogły by być na sprzedaż.
Oczywiście zrobilibyśmy specjalny dział na forum o nazwie ,, Sklepik GTS.ITruck " i tak można by było wystawić tak jak by na półki tego sklepu te kubki i może by się sprzedały .
A może wy macie jakąś możliwość sprawdzenia, a może sami robicie takie rzeczy ?
Jak by ktoś mógł to proszę sprawdzić ile u was kosztuję taki nadruk, jeśli ktoś robi sam to proszę o kontakt zemną być może się dogadamy :)
Dziękuję z góry za pomoc .
Od razu dodam, że wszystkie zyski uzyskane z sprzedaży zostały by przekazane na cel forum i jego rozwoju .
A może wy macie jakieś pomysły co do tego konkursu lub co do sklepiku ?
Jak tak to proszę piszcie tu o tym . :)
Zapraszam tagże do kupowania kalendarzy by DALEJKO & KOZIX, jeżeli b@rt oczywiście
zechce zakupić zestaw kalendarzy, ode mnie. Kalendarze mają skin oraz banner forum.
Na kalendarzy będzie prawdopodobnie moj podpisik. Pozdro.