Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Wysłany: 2011-01-03, 21:17 Konkurs na Dziennikarza
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Kochani tak jak w temacie jest ranga Dziennikarz do zdobycia.
Osoby starające się o range Dziennikarz powinny pisać bezbłędnie i mieć smykałkę do wyszukiwania ciekawostek związanych z motoryzacją, po prostu wszystko to co potrzebne jest kierowcą. Dla tych co niewiedzą jak powinien wyglądać projekt to podaje link gdzie możecie sobie mniej więcej zobaczyć jak to powinno wyglądać. A oto link: http://gts.itruck.pl/gazetka-gtsitruck-vf285.htm
A więc zapraszam zainteresowanych do składania podań.
Wzór Podania
Imię:
Dlaczego Ty:
Gadu-Gadu:
Osoby które wygrają konkurs zostaną poinformowane na Gadu Gadu.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Ostatnio zmieniony przez SonnyCrockett 2011-01-04, 17:10, w całości zmieniany 3 razy
Imię:Kamil
Skąd Jesteś: Białystok
Dlaczego Ty:
1)Jestem dobry z ortografii i bardzo rzadko popełniam błędy ortograficzne,
2)Mam spory zakres wiedzy dotyczącej motoryzacji a głównie ciężarówek,
3)Bardzo będę się starał aby najświeższe informację były na bieżąca umieszczane na forum,
4)Na forum jestem już zarejestrowany bardzo długo a mianowicie od 27.01.2010 i przez ten okres jeszcze ani razu nie dostałem bana oraz warna, także myślę, że jestem godny do zaufania.
Gadu-Gadu:8245281