Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Imię: Patryk
-Wybrana ranga: Helper
-GG: takowego nie mam chwilowo
-Coś o sobie: Jestem dostępny ile trzeba czasami nawet dłużej. Lubię samochody ciężarowe
mój tata jest dyspozytorem w Schenkerze oraz sam jeździ ma własne auta. Lubię gry symulacyjne zwłaszcza samochodów ciężarowych. Mam licencje ADR 3,2,1 oraz wyspecjalizowałem się w transporcie ładunków spełniających te procedury.Również posiadam licencje i uprawnienia na transport ponad gabarytowy a także kierowcy zawodowego. Grałem w gry ETS, ETS Złota edycja, obecnie gram w GTS.W dziale pomoc udzielam wyczerpujących oraz bardzo szczegółowych odpowiedzi dotyczących gry GTS które są bardzo przydatne innym forumowiczom.
_________________ "Pacieża i wódki nigdy się nie odmawia"
B@rT [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-25, 08:55
Ja nic nie mam w przeciw tobie żebyś dostał to range, a po za tym dużo razy już pomogłeś...
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 33 Skąd: Polska
Wysłany: 2010-01-25, 15:28
-Imę:Mateusz
-Wybrana Ranga:Moderator
-Coś o sobie:Nazywam się Mateusz mam 18 lat.Uwielbiam ciężarówki oraz gry typu Euro Truck Simulator lub nowsze.W prawdziwym życiu jeżdżę DAFEM 105 XF.Cóż nie raz na tym forum pomogłem(tak myślę).Znam się dużo na motoryzacji i myślę że dużo pomógł bym innym użytkownikom Forum.
Pomógł: 6 razy Dołączył: 24 Sty 2010 Posty: 75 Skąd: Z Bydgoszczy
Wysłany: 2010-01-26, 23:57
Imię: Kietong
Wybrana ranga: Vice-Vice Admin
GG: Nie mam
Coś o sobie: Lubię pograć w GTS i się lenić. Nie lubię przemądrzałych administratorów i ludzi proszących się o "Pomógł" jak idioci. Nie interesuje się ciężarówkami, ani w ogóle motoryzacją, wolę obstawiać mecze i realizować się na siłowni. Nie mam brata ani ojca w żadnej firmie przewozowej. Sam nie mam prawa jazdy, ani żadnej licencji ADR, ale schodzę poniżej 8 sekund na 60m. Bardzo dobrze znam niemiecki i mogę pomagać, jeżeli ktoś by czegoś nie rozumiał. Mogę także podrzucić kilka typów, albo jakiś plan treningowy. Pozdrawiam.
Pan Kietong napisał/a:Imię: Kietong
Wybrana ranga: Vice-Vice Admin
GG: Nie mam
Coś o sobie: Lubię pograć w GTS i się lenić. Nie lubię przemądrzałych administratorów i ludzi proszących się o "Pomógł" jak idioci. Nie interesuje się ciężarówkami, ani w ogóle motoryzacją, wolę obstawiać mecze i realizować się na siłowni. Nie mam brata ani ojca w żadnej firmie przewozowej. Sam nie mam prawa jazdy, ani żadnej licencji ADR, ale schodzę poniżej 8 sekund na 60m. Bardzo dobrze znam niemiecki i mogę pomagać, jeżeli ktoś by czegoś nie rozumiał. Mogę także podrzucić kilka typów, albo jakiś plan treningowy. Pozdrawiam.
Rangę Vice Admin ma tylko B@rT. Nie mam do ciebie zaufania a do B@rT mam ranga ta nie jest już dostępna dla nikogo chyba że B@rT by odszedł ale w to wątpię. Masz za mało postów. Więc informuje wszystkich że Vice Admin jest dla was niedostępny. Ale możesz się postarać na Moderatora Globalnego lub Moderatora. Jak chcesz mogę dać ci TestModa jak będzie dobrze będziesz Moderatorem a jak będziesz Moderatorem i będzie jeszcze lepiej niż dotychczas to może nawet Moderatorem Globalnym. Na razie nie ma co liczyć na Vice Admina = ;-) Jak chcesz TestModa to napisz mi na PW. A i zmień na polu w profilu Z kond jesteś 8-)
Ostatnio zmieniony przez BambusX 2010-05-31, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Imię: szymon
-Wybrana ranga: VIP
-GG: takowego 603899
-Coś o sobie: Jestem dostępny po godzinie 15. interesuje sie ciężarówkami, sportem. Lubię grać w wszelkiego rodzaju symulatory, i nie tylko.
eXe. napisał/a:Imię: szymon
-GG: takowego 603899
-Coś o sobie: Jestem dostępny po godzinie 15. interesuje sie ciężarówkami, sportem. Lubię grać w wszelkiego rodzaju symulatory, i nie tylko.
Ty sie nazywasz Mateusz to po co piszesz Szymon ;]
Imię: Patryk
-GG: 19933688
-Coś o sobie: Jestem dostępny ile trzeba czasami nawet dłużej. Lubię samochody ciężarowe
mój tata jest dyspozytorem w Schenkerze oraz sam jeździ ma własne auta. Lubię gry symulacyjne zwłaszcza samochodów ciężarowych. Mam licencje ADR 3,2,1 oraz wyspecjalizowałem się w transporcie ładunków spełniających te procedury.Również posiadam licencje i uprawnienia na transport ponad gabarytowy a także kierowcy zawodowego. Grałem w gry ETS, ETS Złota edycja, obecnie gram w GTS.W dziale pomoc udzielam wyczerpujących oraz bardzo szczegółowych odpowiedzi dotyczących gry GTS które są bardzo przydatne innym forumowiczom. Napisałem kilka poradników oraz pracuję w VS.
_________________ "Pacieża i wódki nigdy się nie odmawia"