Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Kwi 2010 Posty: 120 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2010-07-14, 19:19
-Imię: Rafał
-Wybrana ranga: Test Mod
-GG: 13248854
-Coś o sobie: Jestem fanem motoryzacji. Lubię grac w symulatory ciężarówek oraz samochodów. Często przebywam na forum. Pozdrawiam :)
Pomógł: 4 razy Wiek: 18 Dołączył: 15 Sty 2010 Posty: 128 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-07-17, 16:45
-Imię: Maciek
-Wybrana ranga: TestMod
-GG: 416486 /niewidoczny ale codziennie dostępny/
-Coś o sobie: Jestem z okolic Krakowa a dokładniej Gdowa. Mieszkam na wsi 5km od Gdowa i Dobczyc. Interesuję się motoryzacją i oczywiście ciężarówkami. Moją pasją zaraziłem się od taty, który jeździ. Napisałem dużo powyżej 50 postów i jak dobrze mi się wydaje wrzuciłem około 10 modów do download'u. Jestem miły i uprzejmy, każdemu służę pomocą jeśli tylko wiem jak. Staram się pisać po Polsku, lecz może mi to troszkę nie wychodzić ponieważ jestem dysortografikiem.
-Imię: Marcin
-Wybrana ranga:TestMod lub VIP
-GG:24887361 - niewidoczny ale dostępny codziennie
-Coś o sobie: Na owym Forum przebywam codziennie.Jestem aktywny, napisałem 72 posty,wrzuciłem kilka modyfikacji, Interesuje się informatyką oraz transportem. Jestem pozytywnie nastawiony co do każdego użytkownika, wysoka kultura osobista. Piszę poprawnie, bezbłędnie. Jak widać nie mam żadnego ostrzeżenia.
Ps. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
-Imię: Michał
-Wybrana ranga: TestMod lub UpLinker
-GG: 25843061
-Coś o sobie: lubię ciężarówki motocykle i samochody w wolnych chwilach gram w gts lub ets
Pomógł: 18 razy Wiek: 15 Dołączył: 26 Kwi 2010 Posty: 693 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-09-18, 15:53
Imię: Mateusz
Ranga: Uplinker, lub testmod, lub Moderator, lub VIP
GG: 20595115
O sobie: Lubię cieżarówki i webmastering. Mam ponad 400 postów i 9 pomógł. Wrzuciełm około 40 modów do downloadu. Kiedyś byłem tu Uplinkerem, ale dzięki bratu zbanowano mnie. Udało mi się reaktywować ;P
Ostatnio zmieniony przez mirinda125 2010-09-18, 16:02, w całości zmieniany 2 razy