Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Autorzy: Misha kabiny Poskin, Siergiej Mironow
Podwozie: Rinat Sarimov
Niska kabina i montaż: Ruslan Iraev
Przyczepa Autorzy:
Oryginalny model: Mr.Pawel
Mapowanie: Joe
Koła: Ventyres
Copyright:
Model nie jest zablokowany. Mod może być wstawiany na inne strony, pod warunkiem oryginalnego linku i credits ... Korzystanie w celach komercyjnych jest zabronione
Instalacja: SCS archiwum umieszczamy w C: \ Documents and Settings \ German Truck Simulator \ mod)
-Gra w wersji 1.0
Hasło do archiwum: playtrucksims.ru
Wersja: 1.0 Hasło w Readme
_________________ Jeśli pomogłem daj pomógł!
Ostatnio zmieniony przez Artek 2011-10-06, 00:56, w całości zmieniany 2 razy
Pomógł: 20 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Sty 2010 Posty: 315 Skąd: Skąd
Wysłany: 2011-10-06, 00:35
Artek napisał/a:Nie było hasła przy modzie niestety
Jak kolega Artek wstawiał by mody jak należy, taki pytań by w ogóle nie było.
A na końcu tej wspaniałem listy jest hasło, które wyraźnie było napisane w opisie moda, że znajduje się w pliku Readme.
OSTeam napisał/a:Версия: 1.0 Пароль в Readme
Kod:
Autorzy: Misha kabiny Poskin, Siergiej Mironow
Podwozie: Rinat Sarimov
Niska kabina i montaż: Ruslan Iraev
Przyczepa Autorzy:
Oryginalny model: Mr.Pawel
Mapowanie: Joe
Koła: Ventyres
Copyright:
Model nie jest zablokowany. Mod może być wstawiany na inne strony, pod warunkiem oryginalnego linku i credits ... Korzystanie w celach komercyjnych jest zabronione
Instalacja: SCS archiwum umieszczamy w C: \ Documents and Settings \ German Truck Simulator \ mod)
-Gra w wersji 1.0
Było poszukać chyba edytowałem posta z hasłem co nie widać chyba że ślepy jesteś ale masz tu Hasło do archiwum: playtrucksims.ru następnym razem patrz dobrze