Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
P.S. Wiem, że niewiele przybyło, ale mapa trochę dłużej została w oznakowaniu, ale teraz powinno być trochę szybicej ponieważ jest dwóch mapmakerów i prace będą troszkę sprawniej poruszać się do przodu. Planowane wydanie mapy: SIERPIEŃ 2010
GRAFICZNE PRZEDSTAWIENIE PRAC:
Oficjalny spis miast, które będą posiadać firmy: Warszawa:
- 3 firmy w granicach miasta
- firma w Józefowie
- firma w Mszczonowie
- firma w Pruszkowie
- firma w Błoniu
- firma w Markach
- firma w Łomiankach
- firma w Legionowie
(mogą jeszcze jakieś dojść)
Łódź:
- 3 firmy w granicach miasta
- firma w Pabianicach
- firma w Piotrkowie Trybunalskim
- firma w Zgierzu
- firma w Aleksandrowie Łódzkim
- firma w Strykowie
GOP:
- firma w Katowicach
- firma w Gliwicach
- firma w Bytomiu
- firma w Zabrzu
- firma w Rybniku
- firma w Sosnowcu
- firma w Dąbrowie Górniczej
- firma w Tychach
- firma w Żorach
- firma w Tarnowskich Górach
Data Premiery:
Realny czas wydania mapy: sierpień
Optymistyczny czas wydania mapy: początek lipca
Pesymistyczny czas wydania mapy: koniec września
Jak są jakieś błędy to proszę poprawić. Postęp w pracy ma być co niedziela aktualizowany, tak więc będę się starał aktualizować. Nowe fotki będę poprzedzać wyrazem "NEW" aby było widać, że jest świeży screen.
Nie Pozwałam na kopiowanie na inne fora lub strony.
Ostatnio zmieniony przez Scofield 2010-05-24, 17:14, w całości zmieniany 27 razy
No no mapka bardzo fajne:D Fajne motywy np. samolot ronda i domki fajne skrzyżowania
Ogółem cała mapka bardzo fajna :) Pozdrawiam i powodzenia w dalszych pracach :D
_________________ Jeśli pomogłem, odwdzięcz się :) Wystarczy, że klikniesz pomógł :):P
Truck3r :)