Witam, dnia 19.01.2012 został zamknięty hosting plików Megaupload, a jak wiecie prawie wszystkie linki w dziale Download pochodziły właśnie z tego serwisu, teraz można powiedzieć że nie mamy żadnych modów w naszym dziale Download .
Razem z "Team GTS.ITruck.pl" postaramy się jak najszybciej uruchomić na nowo dział Download, również oczekujemy na waszą pomoc .
Przepraszamy za utrudnienia .
Bez fajerwerków... Jeżeli Polish-GTS się ukaże to będzie prawdziwa mapa polski i nie sądzę żeby ta mapka była wcześniej niż P-GTS. Dopiero 1 miasto i widać że niedopracowane to samo się tyczy dróg.
_________________ Windows XP SP3 3GB RAM
Intel Core 2 Duo 2,66GHz
Nvidia GeForce 9500GT 1024mb
Nie oszukujmy się .. To dla mnie żaden konkurent i nie sądzę aby w jakiś sposób moglibyście zagrozić Michciowi. Nie rozumiem po co coś rozpoczynacie... Druga rzecz... Wzór forum jest podobny. Michcio jak dla mnie jest profesionalistą.
oj już się tak nie jaraj michciem. Wiecie że mapa do gts ma być wydana w następne wakację (najprawdopodobniej) a jak jeszcze po świętach wyjdzie ets 2 to z mapką michcia każdy się pożegna....Bo przecież wejdzie ets 2 ...
Moim zdaniem takie mapki amatorszczyzna są lepsze każdy ma prawo coś robić do tej gry ..:/
_________________ Jeśli mnie nie ma pewnie gram w cs lub dłubie w zmodelerze :D
Wysłany: 2010-10-16, 11:08
Dokładnie, zgodzę się z przedmówcą. Mapa Michcia może i byłaby dopracowana ale kiedy wyjdzie nie wiadomo... Prace cały czas się opóźniają, na początku mapa miała być w wakacje, a teraz czas premiery przesunął się o rok... Przynajmniej teoretycznie bo Michcio na razie się w tej sprawie nie wypowiedział. Wiadomo, że ten projekt to będzie co innego, jednak ja wolę mieć gorszą klasowo mapę ale nie czekać na nią w nieskończoność. Poza tym, być może map-makerzy z czasem rozwiną skrzydła i projekt dorówna Michciowi? Zobaczymy co pokaże czas. Poza tym nie rozumiem jaki jest sens pisania "Nie rozumiem po co coś rozpoczynacie".... Każdy ma prawo do tworzenia modyfikacji. Rozumiem, że to ważne wyrażać własne zdanie, ale po co od razu zniechęcać twórców? Przecież nie wiadomo co z tego wyjdzie... może coś wielkiego?
Podsumowując: życzę powodzenia w dalszych pracach i mam nadzieję, że projekt dotrwa do końca.
Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 142 Skąd: Z domku
Wysłany: 2010-10-17, 18:42
Hmm... Ja widzę tylko to all jest odgapione.
Rangi , działy .
Tak samo w bannerze zjazd na mc donalda jest bardzo skichany. Ten zjazd jest dla osobówki a nie dla trucka z naczepą , nie wyrobi się a jak to będzie low deck to już szkoda gadać...
I nie próbujcie mi wmówić że mcdonald jest taki mały , nie jest wogóle nawet precyzyjnie dopracowany nie ma zjazdu na mcdrive zboku.
Ostatnio zmieniony przez piotreks34 2010-10-17, 18:43, w całości zmieniany 1 raz
A wy chcecie od chłopaka...wiecie że on sam tą mapę robi a wy tylko krytykujecie go o jakiś poj****any zjazd do Mc Donalda !!!!
Mi się podoba a jak komuś się nie podoba to niech wbija na edytor i sam zrobi mapę i zobaczymy jak on to zrobi czy tak wszystkie pięknie równiutko będzie !!!!
_________________ Jeśli mnie nie ma pewnie gram w cs lub dłubie w zmodelerze :D